FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

oktober 2009

>> HAR JEG FANGET SPØKELSER PÅ KAMERA?

I natt når Jane sov hos meg, snakket vi en del om spiritisme osv. Og hun fortalte at hun hadde vært innom forskjellige nettsider og lest om andres historier når det gjelder det fra den andre siden. Så lenge jeg ligger hjemme og ikke har annet å gjøre, ble jeg inspirert til å kikke litt selv. Og da kom jeg utfor noe spennende, nemlig orber.

Jeg ante ikke hva det var, før jeg begynte å lese. Dermed skjønte jeg fort at dette var noe jeg hadde vært utfor før. Orber er et mye omdiskutert tema innen det alternative miljøet. Noen ganger kan man se noen hvite sirkler, lyskuler o.l. på bilder som er tatt med digitalt kamera. De kan ha forskjellig fasong, farge og forskjellig grad av gjennomsiktighet. Noen mener orber er støv- eller fuktpartikler som blir lyst opp av blitzen, mens andre mener det er åndelige energier. I følge en annen kilde, viser ofte ånder seg på bilder som svende ånder. gjennom orber. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg selv tror, men kanskje? Jeg har noen bilder som jeg selv har fanget orber på. Bedøm selv hva dere tror.

Bildet under ble tatt hos bestevenninnen min for en god stund siden. Og vi stusset lenge over hva denne "rundingen" var. Vi zoomet inn, og det lignet på et babyansikt.

cimg3933

Bildene under ble tatt på en avsluttnings fest for en venn av meg for en stund siden. Huset brant opp like etter bildene ble tatt. De danser nesten rundt oss, ekkelt.

cimg6163
cimg6183
cimg6240
cimg6201

Bildene under et tatt i sommer en gang når jeg og en god venn av meg +stebroren hans besøkte et "spøkelseshus" langt inni skogen. Det dukket opp orber på flere av bildene, her er et utvalg. Fortsatt noen som passer på huset sitt kanskje? At det spøker der, er jeg ikke i tvil om.
cimg4889
cimg4886
cimg4882

-TROR DU DETTE ER ÅNDELIGE ENERGIER?
hvis du vil lese mer om orber, kan du gjøre det her.

>> BILDER FRA I GÅR

Hei alle sammen!

Tenkte jeg kunne laste opp noen bilder fra i går. Jeg hadde en veldig koselig dag i går, selv om jeg ble skikkelig dårlig på kvelden, også har jeg vært utrolig dårlig i dag og. En utrolig god venninne av meg har bursdag i dag, og jeg er ganske usikkert på om jeg skal dra bort til hun, eller ikke. Tror kanskje jeg tar meg en liten tur hvis det er greit for mamma. Men dagen i går var utrolig koselig. Etter skolen var jeg ute sammen med utrolig mange herlige jenter, var kjempe koselig å se dem igjen. Savner å ha dem i hverdagen min. Etter at jeg var ute med dem, dro jeg og Jane som sov hos meg den kvelden, opp til bestevenninnen min Malin. Det var veldig koselig der også, men vi begge ble så trøtte og jeg ble skikkelig dårlig, så vi fikk mamma til å hente oss. Dermed dro vi hjem og tok kvelden etter at Jane hadde fått tjue latteranfall over de rare lydene jeg laget like før jeg sovnet.

cimg8091
cimg8096
cimg8098
cimg8102
cimg8103
cimg8106
cimg8110
cimg8126
cimg8129
cimg8134
cimg8135
cimg8138
cimg8140
cimg8143
cimg8147
cimg8148
cimg8151
cimg8153
cimg8154
cimg8160
cimg8161
cimg8163
cimg8164
cimg8168

-HVA GJØR DU PÅ HALLOWEEN?
Mamma nekter meg å dra ut siden jeg er så dårlig,
så jeg må vist bli hjemme. Heldigvis blir det start-vålerenga i morgen.

>> JEG TRODDE JEG SKULLE DØ I GÅR

Når jeg blogget etter musikalen i går, fortalte jeg at det skjedde en forferdelig opplevelse på hjemveien. Og jeg skrev at jeg skulle fortelle om hva som skjedde i dag. Jeg er nesten sikker på at nesten alle av dere kommer til å le av meg, men fra mitt synspunkt, var dette helt forferdelig.

Jeg var på vei hjem fra byen i mørket, og hadde lest i avisa samme morgen at naboene hadde hatt en elgku med kalv i hagen de siste dagene. Med tanke på at jeg hater elger, ble jeg litt redd av tanken, men mamma oppmuntret meg med å si "jeg jogger nesten hver dag, men har aldri sett en elg, hvor stor sannsynelighet tror du det er for at du møter på den i dag da?". Dermed tenke jeg at mamma hadde rett, for hvor stor sannsynelighet var det egentlig for at jeg kom til å møte på den elgen i kveld?

Tilbake til hjemveien: Klokken var rundt halve elleve, og helt ærlig, så var jeg livredd. Jeg var livredd for å møte på elgkua med kalven, og jeg var nesten på gråten. Når jeg rundet første svingen til gaten min, kom det plutselig en stor katt hoppende frem fra mørket, og jeg ble så redd at det trillet en tåre. Og da tenke jeg virkelig at jeg måtte skjerpe meg. Begynne å grine pga. en katt? Ærligtalt, jeg bor i byen. Dermed tenkte jeg på det mamma hadde sakt til meg like før jeg dro på musikalen, og gikk videre. Jeg skulle til å gå opp siste bakken før jeg var hjemme, og stoppet litt opp bare for å høre om jeg hørte noe. Selvfølgelig gjorde jeg ikke det, og jeg skjerpet meg nok en gang og tuslet videre. Jeg gikk 200 meter til, og plutselig stoppet jeg opp og fikk et iskaldt frys ned igjennom ryggen. Jeg hørte det knaset i eplehagen ved siden av meg, og fikk fort øye på et par mennesker som stod på en veranda like ved og lyste ned i eplehagen. Er det ikke typisk, der stod både elgkua og kalven. Jeg og løp mot nærmest hus. Ringte på et par ganger mens tårene bare rant og rant. Ut kom et par polakker i morgenkåpe som verken kunne engelsk eller norsk. Heldigvis fikk jeg lånt en telefon og ble hentet få minutter senere. Når stefaren min kom, stoppet vi opp der elgene stod og jeg var tårekvalt. Vi stod med bilen et par i meter fra den, de stod helt inntil veikanten. Jeg trodde jeg skulle dø.

Dere skjønner helt sikkert ikke hvorfor jeg ble så utrolig redd, så lenge de mest sannsynelig ikke hadde gjort meg noe. Men jeg er alltid en av dem som det først skjer med hvis det skjer noe. Bare tenk på det mamma hadde fortalt meg. Men grunnen til at jeg er så redd for elger, er på grunn av en episode som hendte når jeg var liten. Jeg var vel ca. 10 år og skulle gå hjem i fra bestevenninnen min i nitiden. Det var den gangen vi bodde på utsiden av byen, og der var det verken gatelys eller noe. Den gangen var jeg heller ikke redd for elger, men det skulle fort bli en forandring på. Hjemveien fra bestevenninnen min var full av masse jorder, og som vanlig krysset jeg alltid dem. Plutselig ser jeg en liten skygge fyke ned igjennom samme vei som jeg skulle. Sikkert bare et rådyr, tenke jeg og gikk videre. På jorde lenger vekk kunne jeg skimte en skygge som lå på bakken, men i flere uker hadde det vært en kvisthau der, dermed gikk jeg bare videre uten å tenke noe særlig over det. Plutselig reiser ?kvisthauen? seg og jeg skjønte fort at det ikke kunne være et rådyr. Var alt for stort til å være det, dermed skjønte jeg at det var en elg, en elgku. Og det som hadde løpt nedover samme vei som jeg skulle, var nok kalven hennes. Elgkua begynte å grynte og grave/trampe med klovene (beina). Det er jo det elgen gjør som en slags advarsel før den kan gå til angrep. Og lille meg på bare 10år snur om samme veien jeg kom fra, og løper med både sekk og gymbag opp til bestevenninnen min gråtkvalt. Når jeg kom opp dit kjørte moren til bestevenninnen min meg hjem, og neste dag på vei til skolen, var kvisthauen borte.

Kanskje litt mye, men for dere som leste alt; dette er grunnen til at jeg er livredd for elger. I går kveld når jeg opplevde å møte elgkua og kalven, var jeg livredd for at det samme skulle skje igjen.

- ER DET NOE DERE ER LIVREDDE FOR?
- OG SKJØNNER DU MEG, ELLER VAR DETTE BARE TEIT?

cimg8086
Meg og jentene i dag fra storefri. Bestejentene, så si dem jeg går med på skolen.

>> BILDER FRA I KVELD (MUSIKALEN)

Heisann alle sammen, jeg kom meg faktisk hjem, levende! Det skjedde en helt forferdelig opplevelse på hjemveien min, men den forteller jeg heller om i neste innlegg. Nå vil jeg mest bare hoppe i seng og sove til jul. Men først kommer noen bilder fra musikalen jeg var på. Jeg har èt brukbart bilde fra selve musikalen, de andre er fra pausen og senere utover kvelden. Jeg satt helt bakerst, og med et kamera som er så dårlig som mitt, nytter det ikke å ta bilder på så lang avstand. Tar heller noen fra avisen når de kommer ut. Uff, det ble mye tørrprat, spørr heller om det er noe. Her kommer bildene:

cimg8056
cimg8059
cimg8062
cimg8063
cimg8065
cimg8067
cimg8071
cimg8080
cimg8081
cimg8083

- HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ EN MUSIKAL FØR?

>> LYNGMYR MUSIKAL, NOK EN GANG

Hei og hade! Egentlig må jeg bare løpe til bussen nå, for i kveld skal jeg på musikal sammen med kjæresten min som jeg så vidt nevnte i forje innlegg. Det er en musikal som ungdomsskolen i Tvedestrand har hvert år, og den er det niendeklassingene som står for. Det var også på den muikalen jeg så Marius (kjæresten min) første gang for to år siden, og jeg har biletten enda (bildet under). Gleder meg veldig, for de musikalene er alltid så morsomme! Jeg har selvfølgelig med kameraet mitt, så skal prøve å få tatt noen bilder. Oppdaterer til kvelden, blogges alle kjære lesere!

cimg8047
cimg8053

- HVA SYNS DU OM FLETTEN MIN? Gjorde det fort i en fei, slik at det ikke skulle bli kjedelig.

>> BILDER FRA DAGEN I GÅR OG OD-DAG

Hei! Som kanskje enkelte av dere vet, er det OD-dager (Operasjon Dagsverk, 20-29 oktober). Og i dag har vår skole OD-dag. Noen kjappe setninger om hva OD-dagen er for dere som ikke vet det: OD støtter utdanning- og opplæringsprosjekter i Afrika, Asia eller Latin-Amerika. Og OD går alltid til marginaliserte grupper, og jobber for at jenter og gutter skal ha lik rett til utdanning. Dermed er det flere skolen rundt om i landet som støtter OD-dagen, og går ut på at elevene skal være ute i miljøet å tjene inn penger til OD. OD-dagen er helt frivillig å være med på, så dem som ikke vil, stiller som vanlig opp på skolen. Jeg er en av dem som har valgt å støtte OD, dermed jobber jeg hjemme i dag for å tjene inn litt penger! Senere i kveld skal jeg på musikal med kjæresten min, men mer om det senere. Her kommer noen bilder fra dagen i går:

cimg7931
cimg7932
cimg7935
cimg7938
cimg7939
cimg7941
cimg7943
cimg7944
cimg7945
cimg7947
cimg7921
cimg7925
cimg7926
cimg7951
cimg7952
cimg7955
cimg7956
cimg7961
cimg7967
cimg7970
cimg7971
cimg7973
cimg7978
cimg7998
cimg7999
cimg8003
cimg8020
cimg8031
cimg8039

-JOBBER DU PÅ OD-DAGEN? HVIS JA, HVA JOBBER DU MED?

>> DAGENS OUTFIT

cimg7899cimg7907
cimg7910

DAGENS OUTFIT:
Buksetights fra Pieces, 299kr.
T-shorte fra Gina Tricot, 99kr.
Pelsvest fra Vero Moda, 299kr.
Øredobber fra Pieces. (Var tre for 50kr)
Enkelte har spurt om extensionsene mine, og de er fra Pilus.
Jeg har to pakker, og selvklart er det ekte.

>> OUTFIT OG DAGEN I DAG (BILDESERIE)

Hei igjen alle kjære lesere! I dag har jeg vært hjemme fra skolen, og nei, faktisk ikke fordi jeg forsov meg. Jeg var oppe av sengen i fem tiden, stelte meg og var på vei ut av døren. Men benet mitt gjorde så utrolig vondt etter treningen i går, at jeg valgte å være hjemme. Dessuten tror jeg ikke jeg kunne ha gjort så mye på kjøkkenet i dag med den fingeren jeg har nå. Utrolig deilig å sove lenge hvertfall! Og kan ikke si jeg har gjort serlig mye annet, bortsett fra å passe broren min og vært med hunden min, Happy. Har noen bilder til dere fra dagen i dag, enjoy! Men vært obs, og ikke få sjokk over en nesten usminket Katrine!

cimg7834
cimg7839
cimg7846
cimg7847
cimg7853
cimg7857
cimg7863
cimg7860
cimg7868
cimg7871
cimg7875

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

>> JEG SER TING INGEN ANDRE SER

I natt så jeg menneskene igjen. To menn og en jente som blør fra munnen. Jeg hadde lyset på og plutselig så var de der, uten å si noe, men bare holdt hender. Jeg vil vite hva de vil, men de kan ikke snakke. De tenker og jeg kan lese tankene deres, men det er bare tull de kommer med. I natt tror jeg de ga meg en oppskrift på kake.

Avsnittet dere leste ovenfor, er hentet fra en annen blogg. Etter min mening, syns jeg dette er en sterkt blogg enkelte kan ha godt av å lese. Bloggen handler om livet til 19 år gamle Nettie og bloggen hennes er en såkalt psykiatrisk blogg, som hun startet i januar 08. Nettie har diagnosene paranoid schizofreni, PTSD (Posttraumatisk stresslidelse) sosial angst og depresjon. Og hun hører stemmer og ser ting ingen andre ser. På bloggen skriver hun masse om sin hverdag, og noe av det hun skriver er dessverre ikke sunn lesning, i følge henne selv. Jeg derimot mener enkelte kan ha godt av å lese en slik blogg. Lære om andres hverdag, og at livet ikke alltid er like greit. Men, les på eget ansvar. Det kan bli for mye for enkelte.

Jeg blir veldig rørt når jeg leser bloggen hennes, og dette er nok den eneste bloggen som gir meg et slikt inntrykk som nettopp Nettie gjør. Jeg får et ønske om å hjelpe henne og dra hun ut av problemene, men dessverre kan vi ikke alltid klare det vi vil. Men jeg gjør et forsøk nå, ved å støtte henne og anbefale bloggen hennes videre. Besøk bloggen hennes ved å trykke på bildet under.

anbefalerdeg

-LESER DU DENNE BLOGGEN, ELLER HAR DU EN ANNERLEDELS BLOGG Å ANBEFALE?
ps; følg med på bloggen min senere i dag, da kommer et par outfiter.

>> DAGENS INNKJØP OG RØRENDE HENDELSE

Hei igjen alle sammen, let me tell you about the birds and the bees!

I dag har jeg gjort noe utrolig sterkt og rørende. Og jeg er stolt over at jeg gjorde det. Som kanskje noen av dere vet, har jeg nesten ikke kontakt med faren min, og jeg ser han utrolig sjeldent. Trist, men slik er det og dessverre kan ikke jeg gjøre noe med det. Men på lørdag fikk jeg vite av bestefaren min at pappa hadde hatt englevakt. Han hadde vært så uheldig og falt rett ned, på en høyde rundt sju meter, og rett ned i betong. Han ligger nå den dag i dag på sykehuset, og klarer så vidt å bevege seg. Men bare for å vise at jeg faktisk bryr meg, tok jeg motet til meg og besøkte han. Det var utrolig sterkt, men herlig å se han igjen. Det første han sier i det jeg går inn døren er "Nei men snakk om sola, er det ikke pappas lille jente?". Jeg tror han ble utrolig glad for at jeg besøkte han. Og jeg er virkelig glad for at jeg turte å gjøre det og.

Etter at jeg var hos pappa på sykhuset, dro jeg på skolen. Der klarte jeg å kutte meg veldig i fingeren. Og det ble spekulert om at jeg muligens måtte sy. Heldigvis snek jeg meg unna, så vi for se hvordan det går i morgen. Etter skolen dro jeg på shopping, alene! Egentlig er det utrolig deilig å gå rundt å shoppe alene. Tusle rundt i egne tanker og bestemme selv hvilkene butikker man skal inn i, og ikke. Bilder av dagens innkjøp ser dere under. En utrolig herlig følelse jeg fikk i dag, er mange av oss har hatt, men stort sett omvendt. Jeg dro opptil kortet flere ganger rundt i byen, og når jeg skulle sjekke saldoen, var jeg sikkert på at kontoen nesten var tømt. Men der tok jeg virkelig feil, for der var det enda godt og vel over tusen kroner igjen! Herlig!

alleskalfcimg7809cimg7812
cimg7825
cimg7818
cimg7819
Alt som er på bildene ovenfor er nytt, dermed bare begynner jeg å fortelle hvor det er fra:
Natur-hvit singlett fra cubus 99kr. Bukse fra Pieces 299kr, Vest fra Vero Moda 259kr, Genser fra H&M 249kr, Singlett med nagler fra cubus 129kr og øredobber fra ONLY 40kr per. sett hvis jeg husker riktig.

-HVA SYNS DU OM DAGENS INNKJØP? PELSVEST, HOT OR NOT?

>> DAGENS OUTFIT

cimg7785cimg7786cimg7788cimg7794
Dette er dagens outfit! Nå må jeg bare løpe til bussen sammen med kjæresten min, Marius.

>> MEG OG GUTTEN MIN; DAGEN I DAG OG BILDER

I dag har jeg vært med kjæresten min, Marius. Vi har hatt en herlig dag i dag, rett og slett utrolig koselig. Har ikke gjort noe spessielt, men bare å være i nærheten av han, og tilbringe dagen min i armene hans er nok for meg. Alle har vel vært forelsket en eller annen gang, og kjent sommerfugler i magen. Følelsen av å være så glad i noen, at man aldri kan tenke seg å slippe taket. Resten av kvelden skal vi tilbringe foran tv skjermen, også skal vi dele dyne til kvelden, gleder meg.

cimg7766
blogghihihhi
ps; outfiten jeg har på meg på bildene "vant". takk for stemmene.

- HAR DU KJÆRESTE? HVIS JA: HVOR LENGE HAR DERE VÆRT SAMMEN?

>> SØRLANDSDIALEKT, JEG? NEI, ELLER?

Kom på å tenke på noe, nemlig dialekta mi! Jeg mener at jeg ikke ikke har det, men hvis jeg kikker litt nærmere på første setningen, dukket det allerede opp noen ord der. F. eks: "dialekta mi", i steden for "dialekten min", som kanskje enkelte andre ville ha skrivd. Men jeg tenker rett og slett ikke over det, selvom jeg prøver å skive mest mulig bokmål på bloggen min. Et ord jeg sliter spessielt med, er når det kommer setninger som jeg skal bruke alikevell i. Kunne jeg skriv rett frem, ville jeg har bruk aligavell. Dermed tenkte jeg enda nøyere, og kom på flere ord jeg og de nærmeste her på sørlandet bruker til vanlig, som kanskje ikke andre forstår seg på i det hele tatt.

TYPISK ORD JEG KAN BRUKE, OG FOLK RUNDT MEG (VENNER, FAMILIE OG LÆRERE):

Pødden (sur), Brullup (bryllup), Kasent/Kræksli(ekkelt), Blaudis (bløtkake), Ronse (huske), Manneid/Manneit (brannmanet), Limstå/Lemster (støl), Fu (rompe), Ede (spise), Jåbæ (jordbær), Sjesken (godtesyk), Jysla (kan brukes foran beskrivende ord som koselig, bra, kult, dårlig, ekkelt osv. Erstatter jævlig. foreksempel : jævlig ekkelt = jysla ekkelt), Lunt (kult,bra), Gøbben (gutt, mann),  Spiggent (kaldt), Jebøsta (bursdag), Snøss (røyte/miste hår), Jilt (gøy, bra), Uåondelig (leit, kjipt, synd), Bede (brødskive), Møe(mye), Dæven (banneord), Musunnli (misunnelig) og Suns (synes).


TYPISK SETNINGER:
Å æ dæ for no? (Hva er det for noe?)
E ska henn te du. (Jeg skal hjem til deg).
Å edde med dæ, ska e sjibbe te dæ?(Hva er det med deg, skal jeg slå til deg?)
Vak'je det greit? (Var ikke det greit/fint?)
Å ska du ? (hva skal du?)
Åssen da ? (hvilken/hvordan da?)
E hær ein kjøtå som står å jøiå heile daen, å ska e jø me`an ?
(Jeg har en hund som står og bjeffer hele dagen, hva skal jeg gjøre med den?)
Æna, måmora mi, e gøesver i aktåspeile
(Erna ,mormoren min, er bred over baken)

HVIS IKKE DETTE VAR NOK INNBLIKK, KAN DU TRYKKE HER Å LESE MER.DET LIGGER NOEN SYKE SETNIGNER DER. SKJØNNER DE SÅ VIDT SELV.

cimg6643
Meg og Therese i hjembyen min Risør, sørlandet. Therese sier ellå i steden for eller, søta.

HAR DU NOEN ORD/SETNINGER PÅ "DIN" DIALEKT, SLIK SOM JEG HAR NEVT?

>> HVILKET ANTREKK SKAL JEG GÅ MED I DAG?

cimg7753cimg7749

Overskriften taler egentlig for seg selv. Hvilken outfit skal jeg ha i dag? Fikk inspirasjon til å lage et slikt innlegg, og la leserene mine bestemme! Det er ikke akkurat verdens fineste antrekk, bare noe helt enkelt. Men stem i vei fordet. Dermed finner jeg ut hvilket antrekk jeg velger, jeg skal ut av huset eller noe sånt senere i dag, så stem i vei!

>> NOEN BILDER FRA GULLBRYLLUPET

cimg7646
cimg7645
cimg7655
cimg7659
cimg7661
cimg7662
cimg7689
cimg7707
cimg7734
cimg7739

>> FEST OUTFIT

cimg7643 Hei alle sammen!

Nå er jeg og resten av familien på vei ut, vi skal nemlig til besteforeldrene mine. Som kanskje noen av dere vet, siden jeg har nevnt det før, har de gullbryllup i dag. Dermed skal de også få den marsipankaken jeg laget til dem på torsdag! Gleder meg virkelig til å gi den til dem. Blir spennende å se hva de sier, og ikke minst hvordan den smaker! Tenk hvis den er uspiselig? Nei, for virkelig ikke håpe det, krysser fingrene!

Nytt design er også på vei. Slik at dere vet det. Jeg har ikke hatt tid til å fikse på designet mitt, men nå måtte jeg rett og slett bare få gjort det. Flere av leserene mine har "klaget" på det, dermed var det kanksje på tide? Denne gangen blir det blått, med litt fler spennende bilder. Gled dere.


OUTFIT:
Skinnjakken er fra jeg var liten, aner ikke hvor den er fra.
Kjolen er fra Gina Tricot, kjøpte den i høstferien. Første gang jeg bruker den!
Skoene er fra Bianco tror jeg?PS; Jeg la ut novellen min i et innlegg, som skal leveres i begynnelsen av neste uke, og helt ærlig hadde jeg regnet med null kommentarer så lenge det er en lang tekst. Men jeg har fått utrolig mye skryt og ros. Det er virkelig koselig å høre, har blitt skikkelig rørt av dere! Tusen hjertelig takk. Jeg for bare håpe læreren min syns det samme, og at den får en god karakter. Nok en gang, tusen takk.


- HVA SYNS DERE OM OUTFITEN MIN? love the dress

>> HELGEN SOM FORANDRET ALT

EDIT; Ja, det er jeg som har skrevet teksten. Det er en norskstil som skal leveres inn senest tirsdag, så kan være jeg endrer litt på den. Men siden jeg ikke fikk blogget i dag (mye drama), delte jeg stilen min med dere, hvis noen i det hele tatt orker å lese hele. Men HVIS noen gjør det, vil jeg gjerne høre litt respons!


1378595smallalt21311612b

Jeg kjente pusten hans. Varmen fra kroppen hans utga seg rundt det lille som var igjen av meg. Armene hans kjentes så trygge. De befølte meg varsomt og fikk meg til å få en følelse i kroppen jeg aldri har kjent tidligere. Gulvet under meg var dekket av tomme ølflasker, men det var noe under skorpa som lå og lurte. I sengen ved min side, lå min bestevenninnes kjæreste, Marius. "Hva er det jeg driver med?", suste gjennom tankene mine, men forsvant fort ut igjen. Time etter time forsvant som støv ut i luften, kveld ble til morgen og jeg kjente varmen hans komme nærmere og nærmere. Det var på vei til å bli en helg jeg sent kom til å glemme.

Jeg våknet brått noen timer senere på søndags morningen av et høyt smell, og kvakk litt til når jeg skjønte hvor jeg befant meg. Et intenst lys skinte inn fra utsiden gjennom de blomstrete gardinene mens jeg prøvde å huske mest mulig fra gårsdagen. Jeg lå i sengen hans, alene. Og jeg begynte å tenke nok en gang på hva jeg holdt på med, og hadde gjort. Samme spørsmålet kom igjen, og igjen. Denne gangen forsvant det ikke. Hadde jeg virkelig logget der, men kjæresten til hun jeg kaller min bestevenninne, som om han var min egen? Uansett hvor mye jeg vendte og tenkte meg vekk i fra det, viste jeg godt at det jeg hadde gjort, var feil. Det gikk opp for meg at jeg hadde et valg. Enten å følge fornuftigheten, eller hjertet. Men hvordan vet jeg at jeg velger riktig? Det er skremmende å åpne hjertet sitt for noen, men denne gangen tror jeg virkelig det var på vei til å skje.

Før jeg viste ordet av det, gikk døren opp og inn kom han, Marius. Den gyllenbrune kroppen hans stod i ett med det lyse blonde håret, og de havblå diamant øynene hans skinte mer enn noen gang tidligere. Jeg hadde en vond magefølelse, men samtidig var det noe inni meg, som strakte seg mot han.
- Sovet godt? Spurte han med en nysgjerrig, men rolig stemme. Dermed bare smilte han. Han smilte, akkurat som om alt var i sin skjønneste orden. Han smilte mer enn jeg noen gang har sett tidligere.

Det ble mandag, og helgens gjerninger kom ikke ut av hode. Men uansett hvor vanskelig virkeligheten føltes, måtte jeg på skolen som alle andre. Jeg krabbet meg opp av sengen, akkurat i tide til å rekke en kjapp dusj. Få minutter senere tikker det inn en melding på mobilen, det var ingen andre enn Rebecca som ville informere om at hun var innenfor dørkarmen min om et par minutter. Rebecca er et godt eksempel på uttrykket perfekt. Hun er høy, tynn og har et sjokolade farget hår som står til noen nydelige grønne øyne. Og en liten søt nese midt i smørøyet, prikken over i?en i følge de fleste. Hun er jenta som har alt, dermed sakt Marius og.

En drøy halvtime senere var vi begge på vei til skolen, og spørsmålet jeg hadde ventet på kom inn i bildet.
- Hvordan var helgen din? Spurte Rebecca med en nysgjerrig stemme. Det stoppet opp innvendig, og jeg måtte fort finne på noe å si. Jeg kunne jo ikke fortelle henne at jeg hadde fått kjæresten hennes til å være utro, med meg. Hennes egen bestevenn, eller? 
- Jeg var på familiebesøk hos besteforeldrene mine. Kom det svakt ut av munnviken min.
- Jeg skjønner ikke at du gidder å være med de gamlingene der. Sang hun ut litt uten å tenke seg om, men byttet tema like etter. Dermed var alt i sin skjønneste orden for min del. Nok en gang spurte jeg meg selv hva jeg holdt på med. Ikke bare hadde jeg gått bak ryggen til bestevenninnen min, nå hadde jeg jugd henne opp i ansiktet også. Hva er det jeg holder på å bli til? Sannheten burde ha vært på bordet for lengst.

Ukene gikk, og det begynte å nærme seg en måned siden den uheldige hendelsen. Marius, og Rebecca, som den gang var hans kjæreste, er ikke det nå lenger den dag i dag. Han brukte unnskyldingen som de alle bruker, "har mistet følelsene". Marius har jeg verken sett eller hørt noe fra på lenge, og hun vet fortsatt ingenting. Vi har også begynt å miste litt kontakten. Jeg hater å innrømme det, men ingenting kommer til å bli som før. Etter at det ble slutt mellom dem, har jeg prøvd så godt jeg kan å legge fortiden bak meg. Men det er akkurat som om det er noe som plager Rebecca, for hver gang jeg spør om hun vil være med å finne på noe, er alt jeg får tilbake bare en kald hånd. Hva er det hun vet, som ikke jeg vet?

Tiden bevegde seg videre, og vinteren snek seg på. Kveldene begynte å mørkne, og morgenene ble til en frostdans av engler. Jeg var få skritt i fra utgangsdøren på vei til skolen, men ble ventende i yttergangen på Rebecca. Jeg ventet, og ventet. Tiden bevegde seg fortere, og det var knappe fem minutter igjen til skoleklokken ringte inn til første time. Jeg hadde prøvd alt i fra meldinger til ringing, men uten nytte. Jeg burde ha skjønt det tidligere, hun kom ikke. Dermed var det ikke annet å gjøre enn det jeg burde ha gjort fra begynnelsen, gå til skolen.

Da jeg rundet siste hjørnet inn mot skolegården, hørte jeg en spydig latter nærme seg. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne av hva jeg så. Det var Rebecca og Victoria. Er det noen jeg aldri hadde sett for meg som venner, er det virkelig de to. I alle år fra Rebecca lærte å snakke, har hun baksnakket og misslikt den jenta. De kom nærmere, men ofret ikke ett blikk mot meg, selv om jeg viste godt at de var klar over at jeg stod der.
- Rebecca! Ropte jeg etter henne, men uten nytte. Hun snudde seg ikke, selv om jeg vet godt at hun hørte meg. Jeg ble stående å se i retningen dem forsvant. Plutselig var jeg alene og jeg kjente en vond følelse i magen av at alt vrengte seg.

Skoledagen ble ikke noe bedre senere, og endelig ringte skoleklokken ut for siste gang, og hjemveien var i vente. Jeg hadde ikke snakket med Rebecca i hele dag. Hun ville ikke en gang se på meg. Viste hun det? Selvbildet befant seg i grøftekanten, og jeg tvilte på at ting kunne bli stor verre, men der tok jeg feil. Jeg gikk alene hjemover, men plutselig merket jeg en skygge foran meg. Selvfølgelig var det noe av det siste som manglet, Marius. Han så på meg, og smilte. Denne gangen smilte jeg og. Plutselig kjente jeg armene hans rundt meg, og det var herlig å kjenne varmen hans igjen. Jeg får vondt av å tenke på det, men jeg hadde savnet han. Det var så lenge siden. At en klem kan bety så mye, er vanskelig å forstå. Jeg ville virkelig ikke slippe han. Men helt uventet dyttet han meg vekk, og så meg inn i øynene. Han tok hånden sin forsiktig opp mot ansiktet mitt, og strøk meg forsiktig over håret og fortalte at han hadde noe å fortelle meg.
- Jeg skal flytte til utlandet. Sa han, og det kom en kald bris over stemningen. Han sa forvell, og forsvant ut i vintertåken.

hug1

Når det gjelder uttrykket å grave sin egen grav, tror jeg aldri noen har gravd dypere enn meg. "Flytte", ordet gikk i runddans igjennom hodet mitt mens jeg lå som et lik utover sengen. Det kan virkelig ikke være sant, tenkte jeg. Jeg hadde virkelig sett Marius for siste gang. Jeg bestemte meg for å prøve å tenke på noe annet, selv om det ikke kom til å bli det letteste. Dermed kom jeg meg opp av sengen og ned i datakroken på andre siden av rommet. "En ny melding", dukket opp på skjermen foran meg. Det var Rebecca.
- Unnskyld meg, men hvem tror du at du er? Sa hun på en spydig måte. Jeg viste ikke hva jeg skulle svare med det første, men bestemte meg for å virke litt selvstendig tilbake.
- Det vet du utrolig godt. Sa jeg uten å angre.
- Si meg ærlig, hvordan kunne du? Jeg trodde vi var bestevenner.
- Hva mener du? Spurte jeg, og merket at svetten begynte å komme.
- Ikke spill dum. Du vet utrolig godt hva jeg mener. Ikke nekt for at det ikke er noe mellom deg og Marius. Han sa det selv. Jeg skjønner ikke hvordan du greier det. Hvor er den du en gang var? Du er falsk, og ikke minst en utrolig dårlig venn. Er glad for at jeg er ferdig med deg.
Alt stoppet opp, og jeg fikk en grøssning gjennom hele kroppen. Hun hadde aldri snakket slikt til meg før. Men hva hadde jeg regnet med? Hun har tross alt rett. Rebecca fortsatte å skrive.
- Du aner ikke hvor skuffende det er å høre sannheten fra alle andre, enn den du mest hadde regnet med å høre den fra. Jeg vet du aldri var hos besteforeldrene dine den helgen. Sa hun, og logget av. Dermed var hun vekk innen jeg rakk å svare. Jeg satt helt taus og kikket inn i dataskjermen. Setningene hennes gikk om og om igjen i hodet mitt. Og jeg lurer på det samme som henne, hvordan kunne jeg? Og hvorfor har Marius sakt at det er noe mellom oss? Det er mer enn jeg vet hvertfall. Vil ha han som venn, men etter den dumme hendelsen vår tidlig i høst, vil jeg ikke gjøre flere av dem. Dessuten tviler jeg på at jeg noen gang kommer til å se den gutten igjen, tenkte jeg og kjente at det stakk i magen samtidig.

Skoledagene fremover ble uten tvil noen av de verste jeg har opplevd. Rebecca og Victoria hadde tydeligvis delt med hele skolen hvilken "forferdelig" person jeg var. De var så hånd i hanske nå, dermed var jeg ikke annet enn alene. Venneløs. Alt som skjedde i livet mitt, var depresjon. Jeg gjorde ikke annet enn å ligge hjemme å surmule, og tanken på å gi opp alt sammen hadde streifet meg opp til flere ganger. Jeg kjente begeret var fult, og tårene presset på. De rant, som en ung og vill foss. Men jeg tok meg fort sammen, tørket tårene fra kinnet og trakk pusten dypt. Skrittene mine bar meg tungt ned trappen til garasjen, og jeg fant frem er tau. Verken for tykt, eller tynt. Jeg følte alt var så meningsløst, og fant en arbeidskrakk lenger inn i garasjen. Jeg satt meg ned på den i en evighet. Og tenkte på ansiktsutrykket til Rebecca første gangen jeg så henne med Victoria og jeg husket tilbake på helgen med Marius. En tåre kilte seg forsiktig ned langs kinnbenet mitt, og jeg stilte meg på krakken med tauet rundt halsen. Rommet var fylt med en ubeskrivelig atmosfære, trist og kaldt. Jeg kjente noe i meg sparket vekk arbeidskrakken, og tauet strammet til. Det svartnet, og alt ble stille.

- ENKELT OG GREIT SPØRSMÅL OM DU ORKET Å LESE ALT; HVA SYNS DU?

>> BILDER FRA SKOLEDAGEN +FJORTIS BILDER

Her kommer noen bilder fra skoledagen min, dessverre ble det ikke så mange siden kameraet gikk tom for strøm. I tillegg kjedet jeg livet av meg, og kommer med noen herlige fjortis bilder dere også kan kose dere med. Også må dere forresten kommentere marsipankaken min! Alle i klassen lagde hver sin, og jeg valgte å lage til besteforeldrene mine. De har gullbryllup til lørdag, dermed kan de få den da.

cimg7566
cimg7567
cimg7569
cimg7568
cimg7570
cimg7571
cimg7574
cimg7577
cimg7578
cimg7579
cimg7635
cimg7602
cimg7603
cimg7611
cimg7632
Skille? Nei, ikke i det hele tatt. Det er mening at det skal være sånn doh, dust.

- HVA SYNS DERE OM MARSIPANKAKEN MIN? Jeg klarer nesten ikke la vær å smake på den!

>> DAGENS OUTFIT OG BILDER FRA I DAG

Hei og hopp. Dagen i dag har vært utrolig lang, og det er enda mye igjen av den. Dagen kunne jo ikke ha begynt bedre heller, enn at jeg forsov meg et par timer, da jeg skulle hatt en viktig prøve. Men sånn kan det gå for oss heldige. Fravær osv, bare koselig det. Når skolen var over, var jeg sammen med noen gutter fra Tvedestrand. Deretter dro jeg til en god venninne i Risør, og var med henne pluss et par herlige jenter til. Mens nå, i dette sekund, gjør jeg det jeg lever av, nemlig å være barnevakt. Stresser litt avgårde med innlegget også, siden jeg har skolearbeid å gjøre. Men først, kommer noen bilder fra i dag. Der dere også ser dagens outfit.

cimg7528
cimg7531
cimg7544
cimg7550
cimg7561
cimg7519
cimg7564

Det nederste bilde uttrykker egentlig fra før at jeg er sliten, noe jeg virkelig er. Men, har en skoleoppgave jeg må bli ferdig med i tide, så tommelen opp for lekser. Ha fortsatt en fin dag alle sammen.

Blogganbefalingen kommer i nærmeste fremtid. Bare anbefal meg en bra sang, så anbefaler jeg den bloggeren som gir meg den beste sangen. Enkelt og greit, så hva venter dere på?

>> DET ER IKKE MIN PERIODE, BEKLAGER NORGE

cimg4994 Verken når det kommer til blogging, skole eller noe annet akkurat nå. Jeg har skikkelig humørsvingninger for tiden. Selvom jeg hadde det utrolig fint sammen med kjæresten min i går, merker jeg at nå som jeg sitter alene, kommer tankene tilbake. Uansett hvor dumt enkelte ting måtte være, lar jeg ikke vær. Selvom jeg innerst inne vil, er det fortsatt en bit som stritter i mot. Er så redd for å gjøre feil valg, nok en gang her i livet. Men det er akkurat her jeg kan stoppe opp å skrive et leksikon om enkelte, som jeg er utrolig takknemmelig for at stiller opp, og her sikter jeg spesielt til en, og jeg tror vedkommende skjønner hvem jeg mener. Tusen takk, du er virkelig herlig. Jeg skal prøve å ta hverdagen med ett skritt av gangen, kaksje to. Bli flinkere på bloggen ang. oppdatering og innlegg. Men som sakt; noen ganger har vi dårlige perioder, både sjeldent og ofte. Men uansett, så har jeg min nå.

Når en jente er stille,
er det millioner av tanker som strømmer gjennom tankene hennes.
Når en jente ikke krangler,
tenker hun tungt.
Når en jente ser på deg med øyne full av spørsmål,
lurer hun på hvor lenge du vil bli.
Når en jente sier "Det er ingenting" etter 5 sekunder,
er det noe.
Når en jente stirrer på deg,
lurer hun på hvorfor du lyver.
Når en jente ligger på brystkassen din,
ønsker hun at du er hennes for evig.
Når en jente sier "Jeg elsker deg",
mener hun det.
Når en jente sier "Jeg savner deg",
kan ingen andre i hele verden savner deg mer enn det.


Har du noen gang hatt, eller har du kanksje en slik "periode"  nå hvor alt føles galt? Og alt du egentlig vil er bare å ligge under dyna, vekk fra omverden, hele dagen?

>> OPPDATERING FRA DE SISTE 24 TIMENE

MEN FØRST MÅ JEG MINNE DERE PÅ AT DERE MÅ ANBEFALE MEG EN (GJERNE FLER) GODE TRANCE/TECHNO SANGER. OG DEN SOM KOMMER MED DEN BESTE, ANBEFALER JEG! SÅ HVA VENTER DERE PÅ?

De siste 24 timene har det skjedd mye, hvertfall mye koselig! I hele går var jeg med kjæresten min, og han fikk seg en kattunge. Bare tanken på den pusungen hans smelter hele meg, den var utrolig nydelig! Ellers hadde vi det kjempe koselig, og endelig fikk til og med jeg sett "menn som hater kvinner", slik så si resten av norges befolkning har. Dagen i dag har det ikke skjedd så mye, har vært på skolen, noe jeg sikkert ikke er alene om.

Akkurat nå i dette sekund leter jeg etter musikk, er barnevakt, og jeg fant bilde av en barndomsvenn jeg ikke har sett på flere år. Utrolig rart å se bilde av vedkommende igjen, hvertfall når det er så lenge siden!

jeanmichellabatkittycat
Se så nydelig, er ikke rart vi elsker pusekatter. (Det er ikke katten hans, flemte kameraet mitt, så ble dessverre ikke noen bilder, men for prøve å ta siden).

>> MUSIKK ANBEFALING OG BLOGG ANBEFALING?Egentlig stresser jeg skikkelig, har nemlig akkurat kommet ut av kokketøyet mitt. Og nå skal vi på møte de to siste timene, et eller annet ang. psykisk helse. Men jeg tenkte jeg kunne anbefale en sang til dere. Fikk den helt på hode i helgen, det var russesangen til en god venn av meg elns. Hvertfall; utrolig bra! Anbefaler alle å høre på den!

HAR NOEN AV DERE EN BRA TRANCE/TECHNO SANG, ELLER FLER FOR DEN SAKS SKYLD?
Trenger virkelig ny trance/techno sang(er), så gjerne anbefal meg! Hvis det blir noen bra forslag, anbefaler jeg den bloggen som gir meg den kuleste sangen! Selvklart; trance eller techno.

>> MIN HELG PÅ FIRE SETNINGER

Helgen min har virkelig vært herlig, dere aner ikke. Som kanksje noen av dere vet, har jeg vært hos besteforeldrene mine. Har egentlig ikke skjedd så mye, var bare koselig å være der igjen. Dessverre fikk jeg ikke tatt så mange bilder, men jeg har noen til dere. Tror egentlig det holder, for tror ikke dere hadde syntes det hadde vært så gøy å se halve skogen på sørlandet.

Bildene er fra i dag, og de er faktisk ikke redigert. Noen er bare klippet.

cimg7582
cimg7585
cimg7417
cimg7588
cimg7589
cimg7591
cimg7594
cimg7598

HAR DU HATT EN FIN OG HERLIG HELG?

>> HADE SÅ LENGE ALLE SAMMEN

Hei alle sammen! Dette blir et kjapt innlegg, for jeg skal dra til besteforeldrene mine i helgen. Egentlig skulle jeg i bursdag og, men det skar seg litt, dermed blir ikke det noe av. Så, egentlig må jeg bare løpe, for det er under en time til bussen min går, skal nemlig til besteforeldrene mine denne helgen. Gg jeg lovet en venninne å komme ovenom videregående, for bare krysse fingrene for at jeg treffer på henne, er jo virkelig ikke kjent der så lenge det ikke er den skolen jeg går på. Men dere for ha en fin helg alle sammen, nå løper jeg!

cimg7578

HVA SKAL DU I HELGEN? NOEN GØYE PLANER I VENTE?
ps; blir ikke blogging før søndagskvelden, er ikke nettverk der. Men skal prøve å ta bilder.

>> I LOVE MY NEW SHOES AND FRIENDS

Hei alle herlige mennesker, la meg fortelle om min herlige dag;

I dag var jeg på shopping, og dagen min har ikke vært mer enn herlig! Først gikk det virkelig fint på skolen, og jeg avsluttet skoledagen med å få tilbake prøve med karakter 6/5. Deretter viser det seg at jeg har fått 3 400kr inn på kontoen, dobbelt opp med stipend, og dermed fikk jeg kjøpt meg skoene jeg ville ha! De gnager litt, men kommer heldigvis til å vie seg ut. Jeg går med dem uansett hvor trange de måtte virke. I byen i dag på den lille shoppingrunden min, selvom sko var alt jeg fant, gikk jeg med Theresemor og litt Viktoria, utrolig koselig!

Når jeg kom hjem til Risør dro jeg til Ina, og har vært med henne resten av kvelden, utrolig herlig jente. I tillegg var vi på brygga (en cafè) og tok en kakkao med tre andre søte jenter, Thea, Tiril og Caroline. Egentlig skulle Benedicte også være med, men det dukket opp noe annet i steden for. Når kvelden var over tok jeg faktisk taxi hjem. Det er virkelig iskaldt ute, hadde frøse ihjel om jeg måtte ha gått. Men hvertfall, denne dagen har vært herlig! Har vært sammen med utrolig mange fantastiske jenter, og har rett og slett hatt det utrolig koselig! I tillegg møtte jeg to søte jenter fra Tvedestrand og i dag, nemlig Christina og Betta. Koselig. Savner bare kjæresten min, så hadde dagen vært 100%

cimg7558
cimg7563
Skoene jeg kjøpte, utrolig nydelige sko. 800kr, husker ikke helt hva butikken het.

LIKER DU STØVELETTER?
Egentlig gjorde ikke jeg det, men ombestemmer meg alltid.
Og se på de nydelighetene jeg fikk kjøpt meg i dag da, virkelig fine, eller hva?

>> DAGENS OUTFIT

cimg7526cimg7529cimg7534
cimg7537

Heisann! Nå sitter jeg i kantina/aulaen på skolen og blogger for deres skyld, egentlig må jeg løpe opp i garderoben å skifte til kokketøy! Skal være på kjøkkenet i de første fire timene, deretter fire timer praksis. Etter skolen skal jeg på shopping, satser med å få med meg Therese, siden bestevenninnene mine ikke kune være med. Ha en fin dag alle sammen, blogges siden!

>> BLAKE LIVELY INSPIRATION

blake1
blake5
blake6
blake2
blake3
blake7
HVILKEN "OUTFIT" LIKTE DU BEST? Selv liker jeg den siste best av dem.

>> I <3 MITT NYE IKEA-ROM

Endelig har møbelene fra IKEA kommet opp, og alt er på plass! Jeg holdt på til langt ut på kvelden i går, og fortsatt ble jeg ikke ferdig, men endelig i dag fikk jeg gjort siste innsats! Dermed er det endelig klart for å dele det med dere, så kos dere med bildene av det nye rommet mitt, og fortell meg hva dere syns!

0001
cimg7494
cimg7495
cimg7498
cimg7505
cimg7500
cimg7509
cimg7506

HVA SYNS DERE OM DET NYE ROMMET MITT? Jeg liker det, har aldri noen gang vært bedre!

>> DAGENS OUTFIT

cimg7474 Dette er altså dagens outfit. Ikke noe stort egentlig, men piffet opp anntrekket med en skinnjakke og et sjal. Ellers er det bare en helt vanlig buksetights og hvit singlett! Hvis du lurer på hvor noe av det er fra, eller pris, bare spørr!

Skoledagen i dag bestod bare av teori, og jeg er rett og slett utkjørt! En hel dag på skolen over kjøkkenbenken, er ikke bare bare. Når skolen var ferdig, dro jeg til en god venninne av meg, som heter Ina. Utrolig koselig, og det er godt å fortsatt holde kontakten selvom vi går på helt forskjellige skoler den dag i dag. Men etter en lang dag, er jeg utrolig trøtt og sliten, i tillegg til at når jeg endelig kom meg hjem fra skolen, ryddet jeg videre på rommet mitt. Heldigvis har stefaren min fått opp mesteparten av møbelene fra IKEA, men dessverre mangler det litt enda. Dermed blir det ingen bilder av det nye rommet mitt før alt er ferdig. Men jeg satser på at det kanskje blir ferdig i kveld en gang, og da kommer det bilder i morgen!

HAR DU EN SKINNJAKKE DU BRUKER?
Det virker som om fler tror skinnjakken min er brun, men den er sort. La ikke merke til det med en gang, men fargen har dessverre blitt lit ødelakt pga. bilderedigering +at ved siden av meg på bilde (som man ikke ser) har jeg en stor sterk lampe, noe jeg også tror er grunnen til at jakken ser brun ut.

Lovet en venn av meg å anbefale ungdomsbedriften hans på bloggen min, noe jeg gladlig gjør! De er en gruppe på 5 ungdommer, som har startet en ungdomsbedrift.
De består av 4 elever fra Medier og Komunikasjon, og 1 elev fra Salg og Service. Oppgaven dems er å ta gode bilder akkurat for deg til en billig penge, slik du vil ha dem. Hvis du bor i Agder-fylkene og er mer innteresert, klikk deg inn HER!

>> THREE THINGS I ADORE

Tenkte jeg skulle komme med et kjapt innlegg før jeg tar kvelden. Er nemlig så trøtt at jeg føler jeg besvimer hvert sekund, egentlig litt deilig, for da vet jeg at jeg sovner med en gang jeg legger meg under dyna. Med tanke på at jeg har hatt veldig problemer med søvnen min i det siste, ser jeg virkelig posetivt på dette!

Men hvertfall, jeg har blitt utfordret av to nydelige jenter som heter Julie og Marita. Denne utfordringen har jeg aldri vært borte i før, og ser veldig gøy ut! Så, hvorfor ikke?

nylig oppdatert
kopi 2
Jeg vil virkelig ha det skoparret der, virkelig. Jeg og Therese (god venninne), var innom et par skobutikker etter skolen, og jeg smeltet helt for disse! Så de så vidt når jeg var i Oslo i høstferien og. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte dem der, ville spart noen hundrelapper på det. Men, tror kanksje jeg kommer til å kjøpe de når stipendet kommer i løpet av uken. 800kr koster dem.

nylig oppdatert
kopi
Jeg aner virkelig ikke hvor lenge jeg har ønsket meg en stor louis vuitton bag, men det er virkelig lenge! Ønsket har enda ikke gått i oppfyllelse, så jeg for bare ønske meg det videre.

nylig oppdatert
kopi 3
Herlig. Jeg liker virkelig denne jenta, både som skuespiller og stilikon. Syns hun kler seg utrolig kult, og hun er en av dem som kan gå med hva som helst å få det til å se fint ut! Noen som er enige?

Jeg utpeker ingen å utfordre, tar heller alle! Så om du vil, tar du utfordringen!
Legg igjen kommentar om du tar den, så kan jeg gå inn å se hvordan den ble!

FORRESTEN; HVA SYNTES DERE OM STØVELETTENE? BURDE JEG KJØPE DEM?

>> DAGENS OUTFIT OG SJOKKERENDE KOMMENTAR PÅ BUSSEN

my pictures1
Dagens outfit på en litt annerledes måte, men jeg kunne ikke ta outfit bildene mine slik jeg pleier, for der står det masse esker fulle av nye IKEA møbler. Men uansett, her er dagens outfit. Skinntights fra bik bok, hvit singlett fra vero moda (har en hvit singlett under der igjen og, som er fra gina) og strikkejakke fra only. (ps; har nesten ikke sminke på meg. Har prella det av etter en lang og slitsom dag, men dere overlever, ikke vel?)

Det er en hendelse jeg gjerne vil dele med dere. Nemlig en sjokkerende, men koselig kommentar som jeg fikk på bussen hjem fra skolen i dag. Det satt en mann bak meg på hjemveien, og plutselig pirker han meg på skulderen og spørr om rødt er min naturlige hårfarge. Ja, sier jeg litt spørrende. Også sier han "Det er pent, og du var og veldig pen. Slank var du og". Ble litt smigrett, koselig var det jo. Kanskje jeg skal slutte å klage på det røde håret mitt, og heller være fornøyd med det jeg har?

>> KUUUSEBLOGGEN; ER DET VIRKELIG OVER?

Spørsmålet jeg spørr meg selv hver dag; når tar denne spøken dems slutt?

De kan virkelig ikke slutte å blogge, rett og slett. Føler meg skikkelig fjortis nå, men jeg mener det 100%, den bloggen er ikke annet en genial. Etter hva jeg mener, er kusebloggerene en blogg som faktisk fortjener å ligge på topplisten! De er virkelig morsomme, og jeg liker virkelig å se videobloggene dem lager! Syns det er utrolig kult av dem at de velger å gi seg ut på en så orginal og ærlig måte, ikke minst morsom! For som vi alle vet, er det utrolig lett å være falsk over nettet, å prøve og være noe man ikke er. Tror ikke jeg trenger å skrive så veldig mye mer, for poenget med dette innlegget, var at jeg syns det er utrolig trist at dem slutter, håper virkelig dem ikke gjør det!

En god grunn til at denne bloggen virkelig ikke kan ta slutt:-LIKER DU BLOGGEN TIL KUUUSEGUTTENE?
Ikke sant det er trist at dem slutter? De kan ikke.

>> BLOGGVURDERINGER OG VS.

Hvis du vil være med på blogg vs. blogg kan du legge igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.
Men her et par blogger jeg plukket ut som ble vurdert av meg:

header1
http://martinekristine.blogg.no

HEADER: Headeren hennes er kjempe bra! Noe jeg syns teller utrolig på en blogg. Det er trossalt første inntrykket, og gir en del om hvem bloggeren er. Hun har bilde av seg selv i headeren også, noe jeg syns er kjempe bra! Og alle sammen, se så kul og fin den er satt sammen!

INNHOLD: Innholdet i bloggen er utrolig bra! Jeg elsker bildene dine, de er kjempe gode! All skryt der. Du er en veldig pen jente, og skriver bra uten å gjøre det langdrøyd, slik at du får meg til å ville lese videre. En ting jeg ville ha ønsket med bloggen din, var outfits. Det hadde vært toppen av kransekaka fra mitt synspunkt!

Jeg gir bloggen din en sterk 5.

header2

HEADER: Åh, egentlig bare dåner jeg når jeg ser bilde av denne jenta. Hun er utrolig søt, og det er headeren også. Den er enkel, men fin. Liker måten den er satt sammen på. Verken for mye, eller for lite. Den gir et veldig bra inntrykk også syns jeg, får frem den søte jenta jeg syns du virker å være!

INNHOLD:
Celine skriver utrolig bra og har et variert innhold! Alt fra personlige meninger, outfits og videoblogg! I tillegg går det ikke et innlegg uten bilde, det er i så fall veldig skjeldent, og det er jo kjempe bra! Du er flink du Celine, stå på videre.Syns virkelig denne bloggen er verdt et besøk.

Jeg gir bloggen din en sterk 5.


- LESER DU NOEN AV DISSE BLOGGENE?
legg igjen link til bloggen din hvis du vil være med på blogg vs. blogg.

>> FEM TING SOM FÅR BLOGGEN DIN DÅRLIG

Tenkte jeg skulle dele med dere tre ting som jeg mener får en blogg dårlig. Les punktene og si meg om du er enig eller ikke. I morgen eller en annen dag utover uken, skriver jeg et innlegg om akkurat det motsatte. Altså, fem ting som får bloggen din bra. Etter min mening så klart. Må også legge til at hvis noen føler seg truffet av punktene, er det ikke ment slik. Bare jeg som deler min mening, og kanskje gir litt hjelp til enkelte?

1. MASSE SMILEYER, UTROPSTEGN OSV.
Jeg syns ingenting er mer irriterende enn å lese setninger som ser ut som en msn samtale.
Tror dere skjønner poenget mitt. I så fall, blogger som blogger slik, finner jeg fort tilbake knappen fra.

2. ET DESIGN MED ALLE REGNBUENS FARGER.
Nei, uff. Jeg har bare lyst til å sette meg ned å grine når jeg klikker meg inn på blogger som består av alle farger fra gult til grønt. Jeg beklager, men jeg klarer ikke lese blogger som ikke har et ryddig design.

3. MUSIKK PÅ BLOGGEN.
Da mener jeg sånn musikk som kommer av seg selv, hvor det overhode ikke finnes noen stoppknapp til. Klart, jeg kan ta på lydløs, men det burde ikke være nødvendig å gjøre det. Ikke skriv et seriøst innlegg, og regn med at jeg skal lese det hvis det er metall musikk i bakgrunnen hvertfall.

4. UINNTERESANG INNLEGG.

Klart, jeg skal ikke bestemme hva du skal blogge om, men i fra mitt synspunkt, syns jeg ikke det er serlig gøy å lese flere avsnitt om hva du hadde på brødskiven i dag til morran.

5. WIKIPEDIA INNLEGG.

Altså, jeg har ikke ord til å fortelle hvor latterlig det er. Her snakker jeg om ren avskrift, å gi innspirasjon er noe helt annet. Men kjære bloggere, ikke kopier rett av fra wikipedia og ta æren selv, eller andre blogger for den saks skyld.

-NOEN SOM ER ENIG I NOEN AV PUNKTENE MINE?
ps, fortsatt ikke for sent å være med på vurdering av blogger. kommenter httpen din.

>> ET SAVN INGENTING MÅLES OPP MOT

katrineBarndommen. Trenger jeg si mer?
Alt var så herlig når vi var små, husker dere? Ingen bekymringer, og de værste redslene var mot spøkelser og skumle troll. Da alle løp rundt usminket, og da en krangel ikke var værre en å kalle hverandre dust. Vi kledde oss i det foreldrene våre la frem dagen før. Den gangen lekte alle med alle. Ingen var utenfor og alene. Det spilte ikke så stor rolle om hvem som var pen, og ikke. Jeg savner virkelig barndommen, den tiden da ingen baksnakket og spredde rykter.

Det var så herlig å være liten. Da eksisterte ikke drittprat, kjærlighet var et kyss på kinnet og pappa var den beste gutten på jord. Høyden av smerte var når leken gikk i stykker, den verste gråten var når man ramlet og skrubbet opp kneet. Du hadde ikke mye å bekymre deg over, det passet foreldrene dine på, alt var så bra. Det er så trist å tenke på at barndommen nå er et avsluttet kapittel i livet mitt.

- SAVNER DU BARNDOMMEN DIN?

>> VIL DU HA BLOGGEN DIN VURDERT?

Klart du vil ha bloggen din vurdert, hvem vil ikke det? Tenkte jeg skulle vurdere noen, bare for morroskyld. Jeg la meg ikke akkurat tidlig i går, så jeg våknet nå, klokken 16.00.Dermed er halve dagen gått, og jeg forblir usminket og dass resten av dagen. Så hvorfor ikke vurdere noen blogger? Herlige Andrea Marie hadde nemlig vurdert min, og resultatet kan du se under.

Må bare legge ved at det var meningen at headeren skulle være så uskarp. Men tror ikke leserene mine likte det, dermed kommer jeg nok til å fikse på det. Kanskje i dag, kanskje i morgen.

njnnjjj

HVIS DU OGSÅ VIL HA BLOGGEN DIN VURDERT, KOMMENTER!

>> HØR OG SE SÅ UTROLIG NYDELIGHar virkelig blitt glad i den gangen! Og ikke minst, så elsker jeg den herlige musikkvideoen! Anbefaler alle å se den. Rett og slett ikke annet enn nydelig. Er ofte slik virkeligheten kan være også. Hva syns dere, ikke sant den er søt?

>> NYTT DESIGN; GAMMELT VS. NYTT!

bloggdisignnn

Endelig fikk jeg fikset litt på designet. Men ikke 100% slik jeg vil ha det. Mangler noen koder, men tar det siden. Som sakt var jeg så lei av det brune. Men hva syns leserene mine. Der er jo litt likt, men likte hovedsakelig at det ble litt lysere. Men som sakt; hva syns dere? Det gamle designet, eller det friske nye?

>> TIL KJÆRESTEN MIN; HAR DU KJÆRESTE?

love

HAR DU KJÆRESTE?
HVIS JA, HVOR LENGE HAR DERE VÆRT SAMMEN?

Jeg og Marius har vært kjærester i 1år, 8mnd og 2 uker akkurat i dag.

>> JEG GJØR DET JEG KAN BEST

Nemlig å lage mat. Akkurat nå har jeg og kjæresten min spist litt lørdags middag som jeg har laget. Det bestod av ris, kyllingsaus og en wok bestående av mais, paprika og entrecot i små biter. Utrolig godt! Resten av lørdagskvelden kommer jeg bare til å være hjemme med kjæresten min å spise godteri. Han skal kanskje sove her, så vi for krysse fingrene for at det er greit.

cimg7443

-LIKER DU Å LAGE MAT?


Holder på å fikse nytt design forresten. Er allerede lei av det jeg har nå. Vet ikke når det nye designet kommer, for hver gang jeg prøver å sette det sammen, kresjer stilsettet og headeren, så for ta meg god tid en dag.

>> NO-PANTS LOOK; hot or not?

nopants

Har bestemt meg for å tenke litt mer ?aldri si aldri? til nye trender. Mote er gøy, og skal være inspirerende. Dermed er jeg svært inkonsekvent hva såkalt stil angår. Men en trend jeg konsekvent kommer til å avvise er den bukseløse tendensen som sprer seg fra kjendiser (Lady Gaga, Madonna og Lindsay Lohan osv), til catwalker og muligens snart til et fortau nær deg. I alle fall i løpet av våren 2010, om vi skal stole på motevisningene i London, New York og Milano. ?Underwear is the new outerwear?, messer og delvis spør motepressen. I New York ble Alexander Wang som vanlig hyllet, også for sine bukseløse cheerleaders. Men denne gangen er jeg 100% sikker på at dette er en trend jeg ikke vil følge.

Det finnes mye rart og forskjellig i verden, og jeg skjønner ikke helt hvordan disse high waist bestemortrusene kan bli mote. Men, smak og behag. Dessverre syns jeg det blir litt for drøyt.

6a00e5508e95a988330120a5fab391970c640wi

KJÆRE LESERE, NO-PANTS LOOK, HOR OR NOT?

>> JEG ER SÅ SKUFFET OVER DEG

Hadde det vært et års tid tilbake, ville jeg bare sett på deg som en av de søteste personene jeg kjenner, men den dag i dag, er det virkelig ikke sånn. Du er rett og slett den falskeste vennen jeg har. Eller, kan jeg i det hele tatt kalle deg en venn lenger?

Jeg er lei av at du skal skuffe meg gang på gang, dag etter dag. Vet virkelig ikke om det er håp lenger. Har en vond følelse inni meg, og jeg trenger virkelig å få den ut. Folk flest kaller dette bortkastet tid, og nå gjør jeg det snart og. Er det virkelig så utrolig vanskelig å se meg inn i øynene og fortelle meg sannheten? Slutte å løp fra problemene, slutte å juge og slutte å vri om på sannheten? Uansett hvor frekk og motbydelig du er mot meg, så kommer du krypene tilbake noen timer senere, og er jeg like snill og god mot deg. Beklager, men nå er mitt skip seilt. Har gitt deg så utrolig mange sjangser at nå får du ikke fler. Jeg er rett og slett ikke annet enn skuffet over deg. Hater deg rett og slett for alt du har sakt til meg, og alt du har gjort mot meg. Du må begynne å tenke over hva du gjør og sier, er det så vanskelig å forstå?
hate
HAR DU HATT EN HERLIG VENN, SOM PLUTSELIG FORANDRET SEG TIL DET MOTSATTE?

>> TYNN OG PERFEKT; MIN MENING

d2tynnmodell174421aKjære lesere, her kommer min mening;

Jeg syns hun er for tynn. Jeg ville ikke hatt kroppen hennes. Hun har verken pupper eller rompe. I tillegg er armene hennes et levende skjelett. Magen hennes er tynn, men dessverre litt for mye. Ved første blikk, kan den se smal og fin ut fra siden, men se så liten den egentlig er.

Vel, det er leit at enkelte ser ut som det her. Og jeg syns det rett og slett er dårlig gjort av modellbyråer osv. å bruke slike radmagre modeller. Når jeg ser bilde av flotte pene modelljenter, med tynne mager poserer rett opp og ned i drømme outfiten, får jeg virkelig en dårlig oppfatning av eget utseende. Og det er da ikke slik det skal være. Jeg skal jo hovedsakelig få innspirasjon, ikke deprasjon.

Jeg syns vi alle skal våkne hver morgen å være glad for den vi er, og slik vi ser ut. Spise normalt, og når vi er sultene. Unne oss en liten godbit noen ganger i uka, og gjerne ha en hel dag i sofaen, uten å tenke "å nei, nå blir jeg tykk". Hvorfor kan ikke vi alle være fornøyde med den naturlige kroppsfasongen vi har fått? Noen er tynne, andre er tykke. La oss heller si; vi alle er normale. Og ikke glem at det kommer også annpå genene våre. Noen er kraftige, andre er ikke.

NOEN SOM ER ENIGE I MIN MENING?

>> TYNN OG PERFEKT, ELLER?

d2tynnmodell174421a

Hva mener du om jenta på bildet over? Er hun tynn og perfekt, ser bra ut osv. Eller syns du hun er for tynn og gjerne kunne hatt litt mer fett på kroppen? Vil høre deres mening. Min kommer senere.

>> RØDE LEPPER; hot or not?

pinup6Røde lepper er hot, hvertfall hvis vi følger strømmen, eller? Fler og fler velger å ha røde lepper utover høsten nå, men ikke alle. Jeg bruker det ikke, selvom jeg syns det er fint på enkelte. Men alle kler det ikke, akkurat som at alle kler ikke blondt hår.

Som sakt, så syns jeg det er fint selv på dem som kler det. Dessverre er ikke jeg en av dem, har ikke prøvd heller, men akkurat det tar jeg som en selvfølge. Selv så syns jeg røde lepper minner meg om 50-60-tallet, skikkelig pin-up! Men ut i fra bilde til venstre, kanskje jeg skal teste om jeg kler røde lepper? Kanskje det står til det røde håret mitt? Eller ikke.


Vel, hva syns dere? Bruker du å ha det?
HOT OR NOT MED RØDE LEPPER?

>> VENNSKAP, MENNESKELIG Å GJØRE FEIL

Vennskap er uten tvil en viktig ting. Har du ingen venner, kan det føre til mye feil her i livet. Bla. depresjon og selvskading. Men uansett om du har venner eller ikke, noe jeg regner med de fleste har, blir det uansett en eller annen gang en liten feil. En missforståelse, eller lignede. Det er menneskelig å gjøre feil, selvom det psykisk sett ikke er noe galt som ligger i det. Det trenger ikke være mer enn en liten bagatell som bygger seg opp av ikke noe. For hvem av oss er det som en eller annen gang aldri har kranglet med bestevennen sin? Jeg regner med at de fleste av oss har det. Store krangler, små eller bare en liten diskusjon.

Jeg er virkelig ikke en av dem som begynner å krangle med folk helt uten videre. For er det noe jeg hater, er det nettopp det. Men, uansett hvor langt ut jeg drar på landet, har jeg hatt diskusjoner osv. med flere av bestevennene mine. Men det som er så herlig når slike ting har skjedd, og skjer. Er at det alltid blir ordnet opp igjen.

img0191

HAR DU NOEN GANG KRANGLET MED BESTEVENNEN DIN FØR?

>> DAGENS INNKJØP

Eller, mamma sitt innkjøp lettere sakt. Men for dere som er bokstaveligtalt dritt lei av at jeg maser om de IKEA møblene mine, slutt å les NÅ. Skjønner at ikke alle sluttet å lese, dermed kan jeg jo bare si til dere nå, at det dere ser på bilde av under, ligger i min gang akkurat nå i dette øyeblikk. De hadde faktisk alt jeg hadde krysset av, dermed kunne ikke ting gått bedre. Jeg mangler noen små ting, et par hyller og en lampe, men dere for heller se det når rommet er ferdig. Dessverre blir det ikke gjort noe med før etter helgen, men gleder meg utrolig mye uansett!
30936421250170347502n500
kopihh
30936421250170853249n500
Rommet skal innredes i brunt, og det vil bli kjøpt inn så fort som stipendet kommer. Men først, fiskene. Gleder meg til alt er 100%, det kommer til å bli så fint! Men nå er det virkelig kvelden for meg. Har engelsk prøve i morgen, men det uten å ha åpnet boken en gang. Uansett, ha en god natt alle sammen!

>> BLOGG VURDERING

Søte Julie Gudbrandsen har vurdert bloggen min. Meldte meg på bare for morro skyld, og gjett om hun trakk ut meg +noen fler til vurdering. Veldig takknemmelig for vurderingen, alltid koselig. Vurderingen kan du lese her;

Design: Var veldig fint, veldig kul header. Selve bloggen er veldig ryddig og du har kombinert farger som passer til headeren. Det er veldig bra at man har forskjellige kategorier slik at man kan finne det man vil. Meny linje under headeren er også fint.

Innhold:
Innholdet på bloggen din er veldig interessant, du skriver om saker som fanger leserne dine og vet hvordan du skal skrive innlegg. Det er mange innlegg om mote, noe som fanger unge jenter. Hun har veldig mange fine bilder og har en videoblogg en gang i blant, det er pluss!

Terningkast: 5HAR BLOGGEN DIN NOEN GANG BLITT VURDERT AV EN ANNEN BLOGGER?

>> SKAL FÅ NYE KJELEDYR, NEMLIG ...

... IKKE ANNET ENN TRE-FIRE SMÅ FISKER! Mer konkret; tre små gullfisker. Kanskje ikke verdens mest kosene kjeledyr, men jeg syns fisker er så fint! Jeg har fått kjøpt meg akvarium +litt utstyr til bare 250kr. av en venninne, dermed kjøper jeg nok fisker allerede neste uke så fort stipendet kommer! Gleder meg veldig, tror det kommer til å stå til rommet mitt. Mamma er jo på IKEA i dag og handler nye møbler til meg. Oppdatering på det kommer senere.
gullfisk5031203939045

- HAR DU FISKER, OG KJENNSKAPER TIL DET? ELLER HAR DU NOEN ANDRE KJELEDYR?>> REMA 1000 PARODI, ANBEFALER VIRKELIG!


Denne filmen her, eller parodien, er rett og slett ikke annet enn morsom! Det er venner av meg alle sammen som spiller rollene i filmen, men de som står bak filmingen osv. vet jeg bare hvem er. Men samma det, denne snutten er kjempe morsom, og jeg anbefaler deg til å se den! (Besøk en av skuespillerene sin blogg HER)

- HVA SYNTES DU OM REMA 1000 PARODIEN?

>> TO NYE FILMER OG SPØRSMÅLSRUNDE!

Hei og hoppsann alle sammen! I dag fikk jeg plusset på dvdsamlingen min med to nye filmer, nemlig ingen andre enn Uno og Uro. Som jeg har skrevet tidligere på bloggen, liker jeg virkelig godt norske action/drama filmer. Dermed skulle det bare mangle at dem var i samlingen min.

Akkurat nå i dette øyeblikk sitter jeg i stuen til Marius med han og lillesøsteren, men dem begge ligger brettet ut på hver sin del av sofaen i drømmeland. Senere i kveld skal vi ut å spise pizza, tror det blir veldig koselig. Jeg kommer også til å tilbringe kvelden min hos kjæresten min (Marius). Og i dag har det skjedd noe spennende. Har vært i en spessiell butikk, og lakt planer for noe jeg må annskaffe meg. Hva det er, får dere vite siden!

I tillegg minner jeg om spørsmålsrunden. Dere kan spørre om spørsmål under i dette innlegget. Håper folk deltar aktivt, så skal jeg svare på videoblogg for deres skyld!

uno23907b
Bilde av Aksel Henni og Nicolai Cleve Broch fra filmen Uno. Dem begge er kjente norske skuespillere, og vi får kanskje se dem i nok en nordisk film. Denne gangen går ryktene om å produsere film om Kongo-gutta, der Aksel og Nicolai hovedrollene. I tillegg kan du se disse guttene i Max Manus under på bloggen, hvis du ikke har fått sett den enda!

HUSK OG SPØRR OM SPØRSMÅL KJÆRE LESERE !
- LIKER DU NORSKE FILMER? EKS; UNO, MAX MANUS OSV. ?

>> SE MAX MANUS PÅ BLOGGEN MIN, GRATIS.Dette ble kanksje litt kjedelig for noen, men ikke for meg, og så lenge det er min blogg; kjør på! Sitter rett og slett på skolen og kjeder livet av meg, og tilfeldigvis fant jeg hele max manus filmen på youtube! Dermed bestemte jeg meg for å dele den med dere. Håper det kommer til nytte for andre enn meg!

HAR DU SETT MAX MANUS; HVIS JA, SYNS DU DEN VAR BRA?

>> KJÆRESTEN MIN ELSKER PAMELA ANDERSON

Neida, han elsker slettes ikke Pamela Anderson, og han har heller ikke fult av lettkledde jenter 50x100 rundt om på soveromsveggene. Men hva hvis han hadde?

Jeg er av den typen som kan fort bli sjalu. Og jeg hadde sikkert blitt det hvis kjæresten min hadde flere plakater av utrolig pene og halv nakene jenter rundt om på soverommet sitt. Men akkurat der måtte jeg stoppe opp å tenke i to sekunder. Prøve å snu sammenhengen. Og da gikk det opp for meg, hva så?

Kjæresten min syns jeg er utrolig pen og søt, og hvis han hadde syntes en jente som f.eks Pamela, Aylar eller noen av "de" hadde vært kjempe pene, burde vel jeg egentlig bare ta det som et komplemang. Noen som skjønner hva jeg mener?

010
Kendra Wilkinson. I mine øyner, er hun så si perfekt. Men så må ikke vi jenter glemme at flere av de kjente stjernene som Pamela osv, er det utrolig mange gutter som syns er en levende barbie. Go fore the natural girls!

SKJØNTE DU INNLEGGET MITT, HVIS JA; ENIG? SI DIN MENING!

>> SMINKE; mye, lite eller kanksje ikke noe?

cimg7407
Når du drar neglene over ansiktet, samler det seg et lag med foundation under dem. Og når du tørker deg rundt munnen med en serviett etter lunsjen, er den full av brunkrem og leppestift. Ikke nok med det, men vennene dine kjenner deg nesten ikke igjen når de ser deg uten sminke. Kanskje på tide å trappe ned litt?

Sminke skal egentlig fremheve de vakre trekkene dine, ikke skjule dem. Men hvordan kan du vite om du bruker for mye eller ikke? Om du kjenner deg igjen i noen av påstandene ovenfor, bør du absolutt vurdere å kutte ned på forbruket. I hvertfall litt, i følge min mening. Når det kommer til min sminkebruk, varierer det veldig. Alt ut i fra hvilken sammenheng det gjelder. Sminken på en vanlig skoledag, og en sen fredagskveld på byen med vennegjengen, er ikke lik.

"less is more", det er bedre med for lite enn for mye. Eller hva mener du?
HVORDAN SMINKE BRUKER DU, MYE ELLER LITE? KANSKJE IKKE NOE I DET HELE TATT?

>> 10 FORSKJELLIGE BILDER, MED 10 FORSKJELLIGE MINNER

1. Legg ut et bilde av en du er utrolig glad i:
cimg3790
Kjæresten min er en person jeg er utrolig glad i. Og med snart to år som han sin jente, sier det seg selv at vi har vært igjennom mye og at jeg virkelig er glad i den gutten.

2. Legg ut et bilde fra en dag du aldri vil glemme:
cimg0922
Denne dagen kommer jeg aldri til å glemme. Herlig dag, med noen av de bestevennene jeg har, og noen gang kommer til å ha. Dere er herlige.

3. Legg ut et bilde som minner deg om barndommen din:
cimg4699
kopi
Ingen tvil om at dette bildet minner meg om barndommen min.

4. Legg ut et bilde av deg og noen av bestevennen dine:
dsc04374
Uten tvil Malin og Katharina, herlige jenter tvers igjennom.

5. Legg ut et bilde fra en ekkel opplevelse:
cimg1744
kopi
Polenturen i 2008 med tiendeklasse. Det ble veldig mye på en gang, og vet ikke hvordan jeg kan beskrive hvordan det var der, men det var hvertfall ikke en hyggelig opplevelse.

6. Legg ut et bilde fra en morsom opplevelse:
img4096
Bildet sier vel sitt. Det er fra en dag på ungdomsskolen, savn. Morsomt var det hvertfall.

7. Legg ut et bilde du føler er falskt eller ikke er deg selv på:
dsc00819
Rosa bånd, diamant øredobb, bleiesnus og blir drita på rusbrus. Nei takk.

8. Legg ut et bilde som får deg til å tenke:
img005
Tenk at det er over og aldri blir oss mer, rart.

9. Legg ut et bilde der du føler du er deg selv 100%:
cimg6179
kopi
Føler jeg er meg selv på dette bilde, aner ikke hvorfor, men slik er det bare.

10. Legg ut et bilde som betyr mye for deg:

00001
Alt med han her betyr mye.

JEG UTFORDRER NOEN OGSÅ;
(fant på disse 10 punktene selv, så håper noen takker ja til en utfordring!)
- KARI
- LENE
- STINE
- CELINE
- MARITA

PLEIER DU Å TA IMOT SLIKE UTFORDRINGER?

>> ØNSK MEG GOD BEDRING, JEG ER SYK.

Jeg er faktisk syk, noe jeg aldri pleier å være. Men jeg tror jeg rett og slett bare er litt dårlig etter fotballkampen i går. Det var iskaldt å løpe rundt i en liten hvit shorts å puste som bare det mens jeg løp rundt på banen og bare trakk inn frossluft. Natt til i dag var jeg utrolig kvalm, stemmen min var ødelakt og jeg hadde så si ikke fått sove noe som helst. Ikke vet jeg hva det kan være, men jeg håper det går bedre etterhvert. I morgen må jeg på skolen uansett, for da har jeg en prøve i vente.

cimg7234
Bildet fra høstferien, når helsen var perfekt og stemmen var på plass.

ER DU OFTE SYK? Ønsk meg god bedring alle sammen, og husk spm.runden under!

>> NICOLAI CLEVE BROCH, JA TAKK!

Alle jenter har vel en eller annen skuespiller de smelter helt av? Eller rett og slett bare synes er en utrolig flink skuespiller? Et godt eksempel kan jo være bla. Zac Efron og Robert Pattinson! Jeg er ikke serlig fan av noen av dem, men jeg har heller en norsk en, som du nå skal få høre litt om;

Nemlig ingen andre enn Nicolai Cleve Broch! Han er virkelig en god skuespiller! Han er med i de fleste norske filmene jeg liker, og av dem jeg liker aller best, finner jeg Nicolai i. Slik som f.eks Uno, Buddy og ikke minst Max Manus. Jeg syns han rett og slett er en utrolig flink skuespiller. Og som kler flere forskjellige roller. Rollen hans i Max Manus og Uno, er f.eks et veldig godt eksempel. Der går han i fra rollen sin i Uno som en litt tøff type, til Max Manus som er en film fra krigens dager. Jeg har alltid likt Nicolai som skuespiller, og nå var endelig tiden kommet for å dele det med dere.

0001

Grunnen til at jeg skrev dette innlegget, om en mannlig skuespiller, er fordi jeg føler blogg-norge trenger litt mer av det. -Og selvfølgelig fordi jeg liker han som skuespiller. Men vi skriver oftere om kvinnelige kjendiser/skuespillere, derfor valgte jeg denne gangen en gutt! Har enda en herlig skuespiller på lur, men denne gangen er det en jente. Jeg skriver om henne innen en ukes tid, i mellom tiden kan dere gjette hvem jeg mener! Den som gjetter riktig, anbefaler jeg i et innlegg!

HVA SYNS DU OM NICOLAI CLEVE BROCH?
Minner om spørsmålsrunden under! Det er ikke satt noen dato for når den avsluttes, så kom igjen så lenge det varer. Men vær obs. på å kommenter spørsmålene under innlegget "SPØRSMÅLSRUNDE". Dermed; ikke under dette innlegget eller nyere.

>> SPØRSMÅLSRUNDE; spørr om hva som helst!

cimg5759
kopi

Spørsmålsrunde er virkelig noe jeg har vurdert lenge! Og endelig har jeg bestemt meg for å ha det. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli med blogging fremover, for dagene er fulbokket allerede. +at det er mange prøver i vente! Men jeg skal virkelig prøve mitt beste, men hittil har jeg bestemt meg for å ha en spørsmålsrunde! Spørr meg om hva som helst, og jeg skal prøve mitt beste for å svare. Om jeg svarer i videoblogg eller ikke, for dere se ann. Kommer annpå hva leserene ønsker. Så, spørr i vei om hva enn som måtte falle deg inn!

>> IKEA INTERIØR NEXT

Åh, bare tanken får meg helt gal. Vet ikke om noen av dere kan huske det, men for en tid tilbake blogget jeg et innlegg ang. Ikea osv. Om at moren min skulle inn dit osv. å kjøpe nye møbler til meg. Og endelig har hun funnet dagen å dra på, nemlig nåkommende torsdag!

Det skal bli herlig å bytte ut de gamle slitte møblene mine, med nye hvite ikea møbler! Virkelig. Jeg håper bare de har det da, og at det ikke er utsolgt! Noe som virkelig er typisk min flaks. Men men, vi for håpe på det beste. Tenkte jeg skulle gå på accessories shopping når stipendet kommer og, bytte ut alt det blå med brunt. Men hvertfall, her kommer et lite utvalg av hva som innkommer rommet mitt høyest sannsynelig denne uken;

00001
HVA SYNS DU OM IKEA INTERIØR OG HUS SOM MAN SÅ SI KAN KALLE "IKEA HUS"?
Syns det er nydelig jeg. Liker virkelig Ikea, og gleder meg til det kommer i Kristiandsand!

>> NESTE STOPP; SØRLANDET

cimg7380 2

Akkurat nå sitter jeg på bussen hjem fra Oslo, hjem til lille kjærer Risør. Det var virkelig herlig i Oslo! Men dessverre gikk tiden alt for fort, selvfølgelig. I tillegg er nettverket på bussen en katastrofe, og ingenting funker. Skikkelig ulempe, for jeg var så klar til å tilbringe bussturen min hjemover på datamaskinen min. Heldigvis, etter sikkert tiende forsøk, fikk jeg lastet opp bilde av dagens outfit! Ikke at den er så spennende, så lenge jeg bare skal sitte på en buss resten av dagen, men men.

Dere for tipse meg med noen gode og fine sanger jeg kan høre på i løpet av hjemveien (hvis jeg får youtube til å funke da, selvfølgelig haha) også for dere alle ha en kjempe fin dag!

>> NATT PHOTOSHOOT

dsc0080
dsc0081
dsc0150
dsc0083
dsc0091
dsc0152f
dsc0096
dsc0097dsc0149f
dsc0102

HVA SYNS DU OM BILDENE?

>> OLSEN TWINS; MARY-KATE VS. ASHLEY?

olsentwins05051708
Vi alle vet vel hvem disse to jentene ovenfor er, og ikke minst hvem det er snakk om når vi hører ordet Olsen-twins? Selvfølgelig er det ingen andre enn våre kjære tvillinger, Mary-Kate og Ashley!

I gjennom hele bardommen min, har jeg sett opp til disse to jentene. Men mest, Ashley. Ikke vet jeg hvorfor, faktisk. Men slik har det bare alltid vært, og slik er det også den dag i dag. Jeg husker jeg alltid skulle få med meg filmene av dem som gikk på tv, og ikke minst kjøpe en hel dvd samling bare av dem!

MEN OVER TIL DERE, MARY-KATE, ELLER ASHLEY? OG HVORFOR?

>> BILDER FRA I DAG OG I GÅR

Hei alle sammen! Som dere sikkert skjønner ut i fra overskriften, kommer dette innlegget til å inneholde bilder fra i dag, og i går. Egentlig var planen min å blogge i går kveld før jeg tok sengen, og svare på kommentarer fra dere. Men det kunne jeg vist bare droppe, for i går funket ikke nettverket, og da sier det seg selv. Men nå er jeg tilbake i selve Oslo, så nå blir det blogging (de siste to døgnene har jeg oppholdt meg i Enebakk, som kanksje noen vet?). Men hvertfall, her kommer bildene fra i går og i dag!

I GÅR;
cimg7300
cimg7308
cimg7312
cimg7321
cimg7307
cimg7327
cimg7332
cimg7336

I DAG (de bildene som er av de klesplaggene +veska er nye ting);
cimg7359
cimg7363
cimg7368
cimg7371
cimg7374
cimg7382
cimg7389
cimg7392
Kommer kanksje flere bilder senere, for kvelden er ennå ung!

HVA HAR DU GJORT I HØSTFERIEN?

>> DU ER HELDIG, MEN VET DU EGENTLIG DET?

Det er så utrolig mange av oss, som klager alt for mye. Blandt dem, regner jeg meg selv. Av og til går jeg rundt som om jeg ikke har noen ting i livet. Bare fordi jeg ikke får viljen min, eller en ting jeg ønsker meg som "alle" andre har. Det er akkurat der man burde stoppe opp i to sekunder. For er det virkelig slik at jeg, og flere andre, har det så ille?

Nei. De fleste av oss eier datamaskiner til flere tusen kroner, noen har til og med fler. iPoder med flere tusen sanger på, mobiltelefoner som brenner opp lønnen vår i månden, flatskjermer som tar halve veggen i stuen vår, lommebøker som så si aldri går tomme. Og hvis de gjør det, tar det ikke lang tid før vi får fylt den opp igjen. Slik fortsetter listen i det uendelige. Vi har så utrolig mye, som vi ikke tenker over til vanlig. Vi tar det som en selvfølge at vi har det, siden det er jo slik samfunnet vårt er den dag i dag, eller?

Beveger vi oss lenger sør, ville ungdom på min alder ofret mer enn du aner, bare for det vannet jeg tapper og lar renne ut i springen igjen, fordi det ikke er "kaldt" nok. De ville ha gjort så mye, for det jeg så si ikke setter nok pris på. Tenk for eksempel på alle de klærene vi kjøper i året, og bare lar ligge i klesskapet. Mens andre rundt om i verden som ikke har så god råd, bruker samme genseren i flere år. Mens vi bytter ut hver sesong. Poenget mitt med dette innlegget, er at vi, de fleste norske undommer, ikke setter nok pris på det vi har. Og hvor heldige vi egentlig er.
youngwomanonash784977g
NOEN SOM ER ENIGE I INNLEGGET MITT OG SKJØNTE POENGET?

>> BILDER, BILDER OG ENDA FLERE BILDER

cimg7213
cimg7214
cimg7237
cimg7240
cimg7244
cimg7248
cimg7257
cimg7262

HVA SYNTES DU OM BILDENE?

>> DAGENS OUTFIT

cimg7199Hallo alle søte små, og store (?).

Vet ikke om dere ser det, meg jeg har klippet luggen min! Selvfølgelig er det ingen som ser det. Men jeg merker (og ser) det veldig godt! Deilig å ha den vekk i fra øynene.

Som noen av dere kanksje vet, oppholder jeg meg i Oslo for tiden. Det er utrolig koselig her, og deilig å være litt borte fra lille Risør. Jeg hadde virkelig ikke hatt noe i mot å hatt gutten min her, men heldigvis er det ikke så utrolig lenge til jeg ser han igjen! Gleder meg veldig, for vi har det så utrolig fint sammen for tiden!

Hvertfall, jeg aner ikke hva dagen kommer til å gå til. Jeg og Sara er litt uenige om hva vi skal bruke tiden på. Hun vil på senteret like ved der hun bor, mens jeg vil inn til selve smørøyet, Oslo sentrum. Vel, tiden for vise hva vi blir enige om å gjøre. Kanskje vi bare blir hjemme hos Sara og, før vi drar til Ytre Enebakk på kveldingen. Gleder meg hvertfall veldig, og som sakt; deilig å være litt vekk fra Risør.Dagens outfit;
-Hvit singlett fra gina tricot, 99,-
-Buksetiughts fra only, 250,-
-Strikkegenser fra only, ca. 200-300,-

-Øredobber fra vero moda, 50,-
(dere ser dem kanksje ikke, men det var de jeg kjøpte i går.
Bilde av dem ligger i innlegget rett under).
HAR DU NOEN GANG VÆRT I OSLO?
Rart spørsmål tenker du kanskje? Men egentlig er det ikke så rart.
Er flere jeg kjenner som bor på Sørlandet, som aldri har vært i Oslo. Så, kanksje vi har noen bloggere/lesere der ute som heller ikke har vært i hovedstaden, eller?

KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits