FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

november 2009

Selv om jeg er venn med deg, kjenner jeg deg ikke.

Kom til å tenke på en rar, og litt ekkelt ting. Det er faktisk en del av vennene mine, jeg ikke kjenner. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å omformulere det jeg mener, men skal prøve.

Flere av vennene mine som jeg godt kan stoppe opp med å slå av en prat med når jeg møter dem, gjerne gi dem en klem også, kjenner jeg faktisk ikke. Når jeg mener det å kjenne noen, mener jeg vite noen av dems dype hemmeligheter, svakheter og gleder. I gjennom et langt forhold med Marius, har jeg f.eks. fått mange nye venner gjennom han. Enkelte av dem er rett og slett ubeskrivelige, mens andre, skuffer bare mer og mer. Nå som jeg først har kjent dem en stund, begynner dem å åpne seg mer, og de falske sidene kommer frem. Og jeg hater det. Jeg hater virkelig at dem du minst hadde trodd kom til å dolke deg i ryggen, gjør det. Når slike ting skjer, er det virkelig viktig å huske på hvem som er dine ekte venner.

cimg7473
Hunden min, Happy, vet mye. Han er gullgutten jeg kan si alt til, uten at noe går videre.

Jeg var sikker på at jeg var gravid

Jeg pleier ikke å skrive deprimerende innlegg, og når jeg først gjør det, er det virkelig ille. Slik som det jeg skrev i går, og det var virkelig herlig å få det ut. Men nå er heldigvis ting på vei oppover. Hvertfall noe av hjernebryet mitt, nemlig mensen. Jeg hadde ventet på den i to forferdelige uker, og endelig kom den. Jeg var nesten sikker på at jeg var gravid. Utrolig ekkel og usikker følelse. Men, glad den kom til slutt, og at det bare var falsk alarm. Beklager alle unge mødre der ute, men jeg kunne virkelig ikke tenkt meg et barn akkurat nå i en alder av seksen år.

Forresten, jeg avslutter spørsmålsrunden min i morgen, så hvis dere har noe på hjerte som dere ikke har spurt om, må dere spør nå. Trykk her for å komme til spm.runden.

bloo1
Sier ikke nei takk til de tre plaggene. Alle tre er fra gina.

En hver tåre, har en mening.

Men mine har mange.

Ting er så utrolig vanskelig for tiden. Jeg ser på meg selv som en jente som er flink til å holde ting inni seg, men nå er virkelig begeret fult. Dere aner virkelig ikke hvor lyst jeg har  til å skrive det ned og dele det med dere, men enkelte ganger, er kanskje ikke det akkurat det lureste trekket. La meg bare si det sånn, at jeg savner slik det var før. Hadde jeg fortsatt gått på ungdomsskolen, kunne jeg virkelig lovet dere at jeg ville myket opp sengen min i hele morgen. Enkelte personer tror jeg ikke bryr meg i det hele tatt, men der tar dem kraftig feil. Jeg bryr meg mer enn noe annet. Tror kanskje det snart er på tide med plan b. Og en ting kan jeg love dere, til fredag skal jeg glemme alle bekymringer.

Si en trist sang jeg kan deprimere med.

Jeg avslører vårens nøkkelplagg for dere

Jeg fant en side på nettet, hvor dem avslører hva som er i vente til våren. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg utrolig mye til våren når boblejakken skal vekk! Vårens mote blir avslappet og lett, med behagelige plagg. Bla. Skjorter, romantiske tunikaer og lyst skinn. Jeg elsker søte tunikaer, og gleder meg virkelig til å kjøpe inn et par nye til klesskapet mitt.

kappahlanneliebr742113a

Jeg får så utrolig lyst til å kikke på tunikaene på stativet bak på bildet over. Kanskje til og med dra med meg noen av dem hjem. Gleder meg utrolig mye til jeg skal shoppe selv etter jul! Klarer nesten ikke vente. I tillegg får jeg over 2 000 i stipend i begynnelsen av januar også, gjett om jeg gleder meg!

Veskene for våren skal også ha en vintagelook. Se på denne, nydelig og kjempe søt.

ginatricotveske742120a

Sjekk den lyse skinnjakken under! Nydelig og døds kul. Therese kikket på en slik en i byen her om dagen, skal tvinge deg til å kjøpe den. Du passet den perfekt. Det var rett og slett døds kult!

kappahlskinnjakke742122a
-FALT VÅRENS NØKKELPLAGG I SMAK HOS DERE?

Jeg skjønner ikke at du gidder å blogge

Og jeg skjønner ikke at du gidder å sitte i en bil hele dagen på statoil, spille cs eller ta bilder av unødvendige ting. Men jeg trykker det hvertfall ikke opp i annsikte ditt.

Det er så utrolig mange som har sakt til meg: Jeg skjønner ikke at du gidder å blogge. Og da spør jeg meg selv, hvorfor skjønner dere ikke det? Det sier jo seg selv. Blogging er blitt en stor del av meg, og jeg holdt på med det i snart to år. Jeg liker virkelig å blogge, hvertfall når jeg får så mange koselige besøk og kommentarer fra så mange herlige lesere! Unnskyld, men dette måtte bare ut. Folk har forskjellige interesser, rett og slett. Det går ikke inn på meg at folk sier det, for jeg gjør jo selvfølgelig som jeg vil. Men syns det bare er unødvendig.

cimg8348
Siden det er rød nese dag i dag, passet vel dette bildet perfekt. Herlige jenter.

-HAR DU SOM BLOGGER FÅTT DENNE KOMMENTAREN FØR?
(Jeg skjønner ikke at du gidder å blogge)

Eneste tingen jeg ikke liker ved jul,

er at jeg alltid har en del penger da, som selvfølgelig bare skal brukes på andre.

Der hørtes jeg utrolig egoistisk ut, men dere aner ikke hvor utrolig lyst jeg har til å shoppe. Det er så utrolig mye fint i butikkene nå, men jeg er nødt til å prioritere pengene mine først og fremst på julegaver, bursdagsgave til mamma og den forferdelige datamaskin regningen. Passet perfekt at den kom nå, rett før jul. Heldigvis er er jeg ferdig med bursdagsgaven til mamma, noe dere får vite til torsdag. Tørr ikke skrive noe her tilfelle hun sniker seg innom bloggen min. En ting kan jeg avsløre, er at den ikke var billig. Dermed håper jeg hun liker den, hvis ikke har jeg kastet vekk ganske mange lapper. Når det kommer til julegaver, har jeg ingen idè om hva jeg kan kjøpe til folk bortsett fra lille broren min. Jeg har heller ingen idè av hvem av vennene mine jeg skal kjøpe gave til. De for heller gi et pip om dem kjøper til meg, så finner jeg også noe til dem. Men, jeg liker å kjøpe ting til andre også, bare litt redd for at dem ikke vil like det.
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
En fin kjole skal jeg nok få kjøpt meg. I år på ballet vil jeg ha rød kjole.

- HAR DU BEGYNT MED JULEGAVENE?
ps. ikke glem spm.runden min. trykk her for å komme dit.

Bilder fra bursdagen i kveld

Nå har jeg kommet hjem fra bursdagen til Elena, og den var ikke annet enn døds koselig! Ble kjent med noen nye herlige folk fra Grimstad, noe som var døds koselig. Elsker å bli kjent med nye folk. Selvfølgelig hadde jeg med kameraet, dermed ble det en del bilder. Jeg vet ikke om jeg fikk bilder av alle, men det første er hvertfall av meg og bursdagsbarnet. Kos dere med resten av bildene!

cimg8504
cimg8505
cimg8511
cimg8512
cimg8513
cimg8515
cimg8518
cimg8519
cimg8520
cimg8524
cimg8525
cimg8527
cimg8532
cimg8542
cimg8545
cimg8552
cimg8555

Utrolig herlig kveld med mange herlige mennesker! Må ikke bli lenge til neste gang.

På vei ut for i kvelden i nissedrakt

cimg8502

Hei alle sammen! Jeg er på vei ut nå, så må egentlig bare løpe. Jeg skal nemlig i bursdag til Elena, og den har allerede begynt! Men jeg har med kameraet mitt, laster opp bilder til kvelden! Gleder meg utrolig mye, siden det er så mange folk der som det er kjempe lenge siden jeg har sett. Så det blir koselig, blogges til kvelden!

PS; grunnen til at jeg ser er kledd som en nisse, er fordi at vi skulle kle oss ut i bursdagen. Og siden det snart er jul, hva er vel ikke bedre enn en nisse da? Vurderte faktisk å være en rev og, haha. Men var jeg ikke søt?

I kveld overnatter jeg i et spøkelseshus, wish me luck

For siste gang i dag; heisann alle sammen!

I natt sover jeg i et spøkelseshus, nemlig kjæresten min sitt. Grunnen til at jeg mener det spøker her, er pga. hendelsene som har skjedd i dag. +At huset er ganske gammelt, og at frysninger er med meg hver gang ned i kjelleren. De som bodde her før kjæresten min, mener også det er noe uforklarlig her. Men bort i fra det, fortalte kjæresten min meg noe som skjedde når han kom hjem fra skolen i dag. Han satt i stuen, og plutselig skrudde annlegget seg på fullt volum i overetasjen på rommet hans. Jeg trodde en liten stund at han tullet, noe som ville vært veldig typisk han. Men i det vi gikk opp på rommet hans når jeg kom til han i dag, sier han "hvorfor ellers tror du annlegget mitt er helt av?". Jeg prøvde å overse det. Men litt senere på kvelden, skulle han vise meg noe inne i et av kåttene, og helt normalt lukket han døren når han var ferdig, og vi gikk ned. I det vi gikk opp igjen, var døren åpen. Det er godt mulig at han bare ikke lukket døren godt nok, men ekkelt var det uansett. Heldigvis fikk jeg en varm klem av han, og en betryggelse for at han skulle passe på meg i hele natt.

cimg7766
Meg og Marius for en stund siden, jeg er så glad i deg gutten min.

Ikke glem spm.runden min som jeg kommer til  å svare på til tirsdag. Tusen takk for alle spørsmål hittil, kom gjerne med fler. For å komme til spm.runden, trykk her.

Hør min kjære Therese synge, er hun ikke flink?

Hei igjen kjære lesere! I går på julebordet, sang min kjære Therese. Og hun har virkelig en nydelig stemme alle smelter av. Jeg prøvde i går kveld å laste opp filmen, men datamaskinen min ville ikke sammarbeide, dermed måtte jeg bare laste den rett opp på facebook. Det vil også si at kvaliteten ble ødelakt, men det funker fint fordet. Se filmen av Therese under når hun øver seg før selve opptreden. Ikke glem å si hva dere syns om stemmen hennes!- HVA SYNS DU OM STEMMEN TIL THERESE? Jeg syns den er nydelig, aldri hørt bedre.

EDIT: Jeg meldte Therese på norske talenter!

Bildeserie fra julebordet i går

Hei alle sammen! I dag lovet jeg dere å fortelle mer om julebordet, med bilder. Dermed valgte jeg å lage en bildeserie utav bildene jeg tok i går. Vurderte å ha med tekst på hvert bilde, men det ville blitt litt mye. Er ikke så mye å si, annet enn at det var utrolig koselig, og jeg håper vi skal ha julebord til neste år også. Alle var kjempe flinke, og det var rett og slett bare utrolig gøy!

cimg8377
cimg8378
cimg8379
cimg8381
cimg8383
cimg8384
cimg8444
cimg8447
cimg8452
cimg8453
cimg8454
cimg8456
cimg8459
cimg8461
cimg8467
cimg8472
cimg8474
cimg8481
cimg8485
cimg8491

Julebordet var knall! Og så det ikke gøy ut?

Sjekket opp på skoleveien igjen, nå av en alkoholiker

Overskriften sier selv, og ikke ta den alt for seriøst, men først en postmann, og nå en alkoholiker. Og det bare på en uke, hva blir det neste?

Siden det var julebord i dag (som var knall, forteller mer i morgen med bilder), fikk vi begynne senere på skolen. Dermed var jeg og Dorthea oppe på skolen klokken tre, men før vi gikk oppover mot skolen, måtte vi en rask tur inn på kiwi. Noe vi kanskje aldri skulle ha gjort, eller? I det vi gikk til kassen, og jeg skal til å betale. Kommer en mann forann meg med to sixpacker øl i hånden og påstår at han har stått lenge nok i kø. Helt ok for meg, dermed slapp jeg han forbi.

Plutselig snur han seg i mot meg og begynner å snakke. Han la merke til sjokoladen jeg holdt i hånden, og han ville ha den. Jeg sier pent til han "nei, den skal jeg ha". Og mannen utbryter mens han strever å stå på sine to bein"Tulling, jeg skal jo ikke ta den fra deg, jeg skal betale den for deg". Det gikk fort en kald frysning ned i gjennom ryggen min, i det jeg takket nei og fortalte han at jeg kunne betale den selv. Men i det jeg sa det, hører jeg en klagende stemme bak meg som lurer på hvorfor i alle dager jeg takket nei! Mannen fortsetter å insistere på å betale sjokoladen min, og jeg ga meg til slutt og lot han gjøre det. Etter at han hadde overbevist meg, angrep han to andre jenter også, og betalte tingene dems. Det var selvfølgelig bare småting, og en av jentene var Dorthea. I det jeg så sjokoladen min hadde vært gjennom kassen, grabbet jeg den til meg og løp ut av butikken, på høye heler! Ikke f om jeg skal ha han på nakken i gjennom Arendal og opp til skolen. Dorthea bare lo av meg, og vi angret hele veien opp til skolen på at vi ikke hadde fått han til å kjøpe brus og hårspray til oss.

cimg8371

Vurderer å skaffe meg bodyguard. Noen som melder seg frivillig?

Spørsmålsrunde, benytt sjansen for en gangs skyld

bloggenheeeeeeerHei alle kjære lesere og snokere!

Jeg har bestemt meg for å ha spørsmålsrunde, og det er virkelig ikke ofte jeg har, så benytt sjansen! Spørr anonym eller ikke, spiller ingen rolle, bare kom med spørsmål og ting du kanskje lurer på! Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde spørsmålsrunden åpen, men muligens til tirsdag (1/12). Så spørr i vei mens du kan. Og jeg svarer med videoblogg.

Håper folk kommer med spørsmål, alt fra a til å. Så spørr i vei!

Det ordner seg alltid for snille piker

Hei alle sammen! Jeg klarte selvfølgelig å forsove meg nok en gang i dag, og dermed gikk jeg glipp av matteprøven klassen vår skulle ha, men ikke at det gjør noe. Dermed ble det bare fire timer på skolen i dag. Og vi fikk tilbake to prøver. En norskprøve vi hadde for en uke siden, og den fikk jeg 5 på. Også hadde vi fremføring i hygiene og mikrobiologi i klassen i dag, noe jeg bare måtte ta på sparket. Men tror du søren ikke jeg klarte å dra inn en 6'er? Eneste i klassen var jeg også! Noe som gjorde meg enda mer stolt. Synd jeg har så mye fravær, det må det virkelig bli en skjerpings på, hvis ikke hjelper det ingenting med gode karakterer.

cimg8511
Et stykk glad Katrine som bare må fylle magen, så er alt perfekt.

Mamma har forresten vært på loftet i dag, og julepynten er kommet ned:
cimg8497
cimg8495
cimg8496

- HVORDAN KARAKTERER LIGGER DU PÅ I SKOLEN?

Jeg ble sjekket opp på vei til skolen 06.00, av postmannen.

Hver dag før jeg tar beinet utenfor dørkarmen på vei til skolen klokken 06.00, tenker jeg ofte "hva vil skje i dag?". Utrolig nok, skjer det mye på skoleveien min. Hittil i år har jeg bla. møtt elg/rådyr, innbruddstyver (har ikke skrevet om det på bloggen, siden det ble politisak, belive it or not. Jeg ble tross alt det "største" vitne), en liten kineser på firhjulig og ikke minst dagens hendelse:

Hver morgen når jeg er på vei ut gaten min og ned til byen, møter jeg aldri biler. Det er i så fall utrolig sjeldent. Men i dag, når jeg hadde gått 500 meter fra huset mitt, møtte jeg en bil. Den kjørte forbi meg i motsatt retning, dermed tenkte jeg ikke noe mer over det og gikk videre. Helt til bilen plutselig kom tilbake ut av gaten min igjen få minutter senere.
-Hei hei, god morgen! Skriker en mannestemme ut av vinduet på bilen mens han har halve hode og hånden ute! Jeg løfter forsiktig hånden min for å hilse tilbake, men innen jeg fikk somlet meg sammen, var bilen borte. Jeg kjente jeg ble litt irritert over at han var så hyggelig, uten å spørre om jeg ville sitte på. Men jeg hadde ikke annet valg enn å ta beina til fatt, å gå videre.

I det jeg rundet neste sving, står bilen hans like forann meg. Det så ut til at han la noe i postkassene, noe som også stemte.
- Hei hei, ta med deg en avis på jobb! Sa han med en dansk/norsk stemme og kom småløpende i mot meg med en bunke aviser i hånden. Det var en ung gutt, på kanksje 19-21 år.
- Eh, ja takk. Svarte jeg, og dermed begynte han å komme med alle slags setninger som inneholdt; ha en fin dag. Jeg gikk forbi bilen hans og tenkte på å spørre han om han skulle til byen, og innen jeg viste ordet av det, hadde jeg allerede spurt. Joda, han skulle til byen. Fortalte han mens han lente seg inntil bilen og la armene i kors på taket (dere skulle sett det, fy så vittig). Men det kom nok til å ta litt tid, siden han måtte stoppe opp et par ganger. Okei svarte jeg hyggelig og var på vei til å gå videre. Plutselig begynte han å fortelle meg at han skulle halvveis til nabobyen, og at jeg gjerne kunne sitte på dit. Dermed begynte jeg å føle meg litt uvell, og ønsket at postmannen kunne forsvinne, nå. Men for hyggelighetensskyld, takket jeg pent nei. Men han ga seg ikke, postmannen spurte nok en gang. Og sa at jeg gjerne måtte sitte på. Men så fortalte jeg til han at jeg egentlig bare lurte på om han skulle til byen, og at jeg hadde en buss å rekke, dermed måtte jeg gå.

Nedover hele veien til byen, kjørte postmannen etter meg. Han stopped heldigvis opp så mange ganger at jeg rakk å gå fra han, og i det jeg kom opp til rutebilstasjonen fortellet jeg det til bussjåføren (kjente han, tilfeldigvis), og tok frem bunken med aviser. Bussjåføren bare ristet på hode og flirte av det. Det var enda ti minutter til bussen min gikk (da var klokka 06.10, og jeg satt i byen!). Plutselig kom det en bil kjørende oppover sletta, og tror dere søren ikke det var postmannen? Joda, det skal jeg love dere at det var. Postmannen kikket nedover rutebilstasjonen i det han kjørte forbi, og når han skjønte at det var meg som satt der, brå stoppet han midt i veien og rygget tilbake inn på rutebilstjasjonen. Jeg viste verken om jeg skulle løpe vekk eller gå bort til bilen hans, men det siste alternativet var det ingen tegn på at jeg skulle gjøre. Plutselig kom postmannen ut og sa:
- Hvor langt skulle du egentlig?
- Eh, Arendal. Skal til Arendal. Kommer det fra meg, og postmannen sier nok en gang at jeg gjerne kan sitte på siden han skulle samme veien.
- Jeg har busskort jeg, så jeg bare tar bussen. Det går helt fint det, ellers takk. Jeg tar bare bussen. Eller noe i den duren, fikk jeg ut av munnviken og fortalte det til postmannen. Dermed kjørte han videre og tok endelig hintet.

cimg8492

Håper jeg aldri mer ser den postmannen igjen, aldri. Morgendagen får vise.

Lever du, bestefar?

For de av dere som har fulgt bloggen min en stund, og nære venner av den grunn, vet at besteforeldrene mine betyr alt for meg. Så lenge jeg aldri har hatt en far som har stilt opp, har jeg hatt dem der. Og jeg har ikke ord til å beskrive hvor mye det betyr for meg.

Selvom jeg er seksten år, drar jeg ofte ut til dem for å være på besøk der. Vise at jeg bryr meg og at jeg er glad i dem, noe jeg virkelig er. Husker bla. en venn av meg sa en gang "hvem er det som har rom hos besteforeldrene sin da?", vel, jeg har. Er utrolig glad for at det er slik også. Har det så fint sammen med dem, de har gitt meg så mange gode opplevelser i livet.

En verden uten dem er det verste jeg kan tenke meg. Klarer ikke tenke på det en gang, tårene strømmer på med den gang. Men uansett, noen stusser kanskje over overskriften. Beklager å måtte si det, men bestfar ligger for operasjon på sykehuset. Han har problemer med hjerte og helsen. Mest sannsynlig gikk dette helt fint, og bestefar lever i sin skjønneste orden på sykehuset. Jeg skal besøke han på onsdag, og gleder meg veldig.

cimg7655
Verdens beste bestemor, verdens beste bestefar og den herlige lille søte fetteren min.

- HVORDAN FORHOLD HAR DU TIL DINE BESTEFORELDRE?

EDIT:
Var hos bestefar i dag (24 november), og det går helt fint med han. Selvom han minst må være der en uke til, og at det heller ikke er fortsatt klart om han kommer hjem etter det. Men jeg kjøpte kamferdrops til han (bestefar har det alltid med seg, så hvorfor ikke på sykehuset og?) + et kort med noen varme ord på. Uheldigvis blir ikke bestefar helt frisk innen et år ca. dessverre, men han lever. Det er det viktigste.

Hvem vil fortsatt være der for deg om 20 år?

Etter snart et halvt år på videregående, begynner jeg å merke forandringen godt. Venner du minst hadde ventet det fra, svinker deg på det verste, folk forandrer seg og nye venner kommer frem i lyset. I løpet av det siste halvåret, har jeg mistet to av de som en gang var mine bestevenninner. Jeg trodde ingenting kunne skille oss, men der tok jeg kraftig feil.

Det er en del av livet. Enkelte vokser fra hverandre. En ting jeg kom på å tenke på når jeg gikk hjem fra fotballtrening tidligere i dag, var: hvem er det som egentlig fortsatt er der for meg om 20 år? Jeg er redd det dessverre ikke finnes et konkret svar på det spørsmålet. Men èn ting jeg virkelig håper, er at de fire jentene jeg gikk med i oppveksten, alltid vil være der. Jeg vil hverfall ofre alt for å ikke miste dem. I tillegg håper jeg lang skolevei og lange skoledager ikke vil ødelegge vennskapet med enkelte andre hjemme i hjembyen. En annen ting jeg også virkelig håper, er at jeg og de gode venninnene mine på restaurant og matfag kan sitte sammen om 20, gjerne 40 år til, å se tilbake på bildene fra kokkeskolen.

Men, nok om triste og skremmede tanker, jeg har en gladnyhet. Min kjære Ina har bursdag i dag, og jeg gratulerer deg så mye med dagen! Du er virkelig en herlig jente, og jeg håper dagen din har vært 101% perfekt. Glad jeg fikk kommet innom deg en liten tur og gitt deg gratulasjonskos. Du er herlig, husk det vennen min.


heina
Se så nydelig hun er. Ina er en jente som aldri har sviktet meg. Takk for at du er deg. <3

ØNSK INA GRATULERER MED SEKSTEN ÅRS DAGEN!

Dagens outfit og facebook-merke på bloggen

cimg8479cimg8480cimg8485

God morgen alle sammen!
I dag er begynnelsen på fire uker uten kokkelua, bortsett fra julebordet på skolen (som faktisk er nå til torsdag når jeg tenker meg om), da skal jeg være en av dem som står for maten. Men bortsett fra det, vil jeg ikke gå med kokkelue på en stund. Årsaken til det, er fordi jeg skal oppholde meg på servitørlinja. Der bruker vi ikke lue, og det skal bli deilig. Tro meg, håret er ødelakt på dagstid etter et par timer med de luene. Det betyr også at jeg kan ta frem extensionsene litt oftere, love it.

Kanskje enkelte av dere legger merke til noe nytt på bloggen min og? Jeg rotet gjennom facebook min i går, og etter mye trykk og tull, fikk jeg meg et facebook-merke på bloggen. Utrolig kult. På den måten kan dere som er faste lesere, men ikke er venn med meg der, fortsatt få med dere de siste oppdateringene. Må også tilføye at den e-posten som ligger der, ikke brukes. Dermed er det ikke noe vits å legge meg til på msn eller lignende. Det er en utrolig gammel e-post. Send heller mail til Katrine-pedersen@live.no om det skulle være noe, eller spørr i kommentarfeltet!

- HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

The street is your catwalk

Gaten er din catwalk, og ikke minst kanksje litt av din inspirasjon? En gang i hele ditt liv, må du ha snudd deg etter en annen å tenkt "pent antrekk", eller noe i likheten. Jeg har hvertfall gjort det opptil flere ganger, det er så mange kule stiler der ute! Misunner virkelig de jentene som vet hva de gjør når det kommer til klær. Jeg har samlet sammen noen bilder av outfits som jeg liker. Love street style.

PS: Venninnen min Helene, har en litt annerledes og herlig stil, som ikke er lik alle andre. Titt gjerne innom bloggen hennes, og tips meg med andre lignende bloggere.

2mmy7mg
33777450
bettefrankeparis
20981531244794766918n400
alexandra02
3469352897099b358f0db
10
amlulstreetstyle
furry1
89346

- HVA SYNS DERE OM ANTREKKENE? I just love it

Mamma har allerede funnet frem litt av julepynten

For de som kjenner henne, vet godt at hun ikke er gjerrig med julepynten, eller sent ute. Gjerne en uke eller to i forveien av alle andre. I det jeg stod opp i dag, var litt av julepynten allerede på plass. "Jeg skal bare bytte tepper", var alt hun sa. Men jeg viste det, neste gang jeg gikk opp i stua, var det ikke bare et nytt teppe der. Mamma hadde dratt frem litt til, dermed kan jeg ikke si annet, enn at jula har kommet til meg.

cimg8460
cimg8461
cimg8464
cimg8472
cimg8466
cimg8469
En tier på at hun "bare" skal bytte gardiner i morgen.

- ER LITT AV JULEPYNTEN OPPE HJEMME HOS DEG?
(Dette er selvfølgelig ikke en brøkdel av slik det kommer til å bli)

Når det kommer til tv, hva er det du følger fast med på?

Hei igjen alle sammen!

Tenkte jeg skulle anbefale dere en tvserie, samtidig som jeg vil høre hva dere pleier å følge fast med på fra sofakroken. Jeg er 99% sikker på at hvis dette programmet hadde gått på tv3 eller tv norge, hadde det vært kjempe populært! Men så lenge det går på nrk3 og nrk1, mister veldig mange lysten med en gang. Fast på tv følger jeg med på hotel cæsar, frustrerte fruer osv. Men jeg ser også på et tvprogram som jeg ikke tror så veldig mange andre ser på, og det fordi jeg tror dem ikke har "oppdaget" det. Men jeg vil gjerne anbefale det for dere nå, kanskje dere får noe nytt å se på?Denne tvserien heter True Blood, og er ikke annet enn døds bra. Den går 23.45 på onsdager på nrk1, og reprise på torsdager på nrk3 klokka 22.30. Anbefaler folk å se traileren ovenfor, og kanskje ta en titt enten på onsdagskvelden eller torsdagskvelden? Jeg syns virkelig det er verdt det.

-HVA PLEIER DU Å FØLGE MED PÅ FRA SOFAKROKEN?

Dagens outfit

cimg8449cimg8456cimg8452


God morgen alle sammen!

På tide med litt outfit oppdatering igjen, har lovet dere det en stund nå. Men pga. sykdom, skole og andre forskjellige årsaker, har jeg ikke fått tid før nå. Men her har dere outfit bilde fra 05.50 i dag til morningen, så beklager for et trøtt ansikt og dårlig kvalitet på bildene. Buksen er fra pieces, hvit singlett fra gina og overdelen er fra h&m.

I morgen kan vist alle sparke meg

katrineeeeeeeInspirert av en episode av South Park er det i morgen "spark en rød-håret dagen".

Må si jeg lo litt når jeg så en venn skrev det i statusen, dermed kunne jeg ikke dy meg å google det. Og gjett om dette virkelig var sant. Jeg sitter helt stum i sofaen hjemme og kommer ikke over hvilkene idioter som har laget den "dagen". Syns nesten det er litt rasistisk. Hva blir det neste? "Slå en neger-dagen". Nei vet du hva, de som sparker meg i morgen skal jeg love skal få et spark eller to tilbake.

Fenomenet skal ha oppstått i fjor. Inspirert av episoden «Ginger Kids» i TV-serien «South Park», skal en 14-åring ha lansert datoen 20. november som «kick a ginger day». Utenlandske medier rapporterte for ett år siden at rødhårede ble sparket ned og at foreldre holdt barn hjemme fra skolen. Hvis noen vil vite mer om denne geniale dagen, er det rett og slett bare å google det opp. Dermed tror jeg du skal finne det meste. Enkelte syns nok at dette er morsomt, men jeg kjente jeg ble irritert, og lurer på om noen faktisk kommer til å sparke meg i morgen. Tenk hvis en fremmed sparker meg ned på gata i morgen?

Jeg har bare en ting å si: for en syk verden vi lever i. Hva mener dere om det her?

Fikk akkurat vite at en i familien min døde av kreft.

Hei alle sammen.

Jeg er egentlig ikke på et veldig blogg humør nå, overskriften sier vel det meste. Utrolig trist nyhet. Det vondeste var å se mamma fortelle meg at en i familien hadde gått bort. Det var ikke en i den nærmeste sirkelen, men jeg pleide å feire jul/nyttårsaften av og til og enkelte selvskaper med vedkommende. Dermed blir det kanskje begravelse i morgen. Hvil i fred, du var et fantastisk menneske med mye glede og varme.

cimg8436

Hva kan jeg gi min kjære mor i bursdagsgave?

Kjære lesere, hjelp meg fort med hva jeg kan gi mamma i bursdagsgave!

Etter skolen i dag, tenkte jeg å gå fort innom senteret for å se om jeg kunne finne en liten bursdagsgave til min kjære mor. Problemet er bare det, at jeg virkelig ikke vet hva jeg kan gi henne. Vil gi noe fint, men spessielt. Så vær så snill og hjelp meg med hva jeg kan finne til henne. Kom med inspirasjon og idèer!

PS: Norskstilen jeg la ut for en god stund siden, fikk jeg vite karakter på i går. Fikk 6/5! Utrolig glad og fornøyd. Hvis du vil lese stilen min, kan du lese den HER.

Alt er jo fjortis i disse dager.

Det er fjortis å bruke uggs, det er fjortis å høre på techno/trance, det er fjortis å bruke boblejakke, det er fjortis å ha nettby og jeg har til og med hørt enkelte si at det er fjortis å ha blogg!

Jeg kan fortsette i det uendelige å ramse opp ting enkelte ser på som fjortis, som jeg virkelig ikke gjør. Når ble det fjortis å holde seg varm om vinteren og ha egen musikk smak å høre på det? Det går jo ikke ann å være seg selv lenger, så si alt man gjør blir jo sett på som fjortis. Må si det irriterer meg litt. Enkelte ting kan være og er fjortis, men jeg syns det uttrykket er utrolig missbrukt. Fjortis er en uhøytidlig betegnelse på en person i begynnelsen av tenårene som er preget av den kroppslige og følelsesmessige overgangen i puberteten. Uttrykket brukes særlig om jenter på rundt fjorten år med en personlighet og atferd som er veslevoksen, barnslig og fnisete, energisk, bedrevitende og opprørsk. Hvertfall hvis vi skal høre på wikipedia. Selv mener jeg selv at fjortis er en tilstand og har ingenting med alder å gjøre. Men hva er det som ègentlig er så fjortis?

cimg7939
Og ja, vi er fjortiser. Bildet er tatt i speilet også btw. Suss suss bloggen.

-HVA MENER DU ER FJORTIS? å skrive dette innlegget var kanksje fjortis, haha.

Jeg er på topplisten, nok en gang!

Vel, det er kanskje ikke så utrolig mye å skryte av, så lenge jeg bare ligger på stjerneskudd. Men utrolig gøy å i det hele tatt å ligger der. Kanskje noen nye oppdager bloggen min, og kanskje den til og med faller i smak slik at dem kommer tilbake en annen dag? Stjerneskuddlisten viser de bloggene som har sterkest vekst av antall unike besøkere i forhold til dagen før. Og det er jo positivt, for dvs. at statistikken min er mye bedre i dag enn i går! Og det gir virkelig inspirasjon til å fortsette bloggingen selv om det er mye å gjøre i disse tider.

cimg8390
PS: fikk vite av Helene, at jeg lå på listen, og da var jeg på 27 plass av 100.

Med gode karakterer og matappetitt skal jeg nå langt!

Hei alle sammen! Er ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra skolen, og jeg sitter nå hjemme alene sammen med broren min. Er utrolig sliten, men samtidig utrolig glad! Vi hadde prøve på skolen i dag, ang. forskjellige ting innenfor kjøttfag. Vi skulle bla. sette sammen er kjøttkvern, vite forskjell på deiger og farser, vite forskjellige kjøttstykker inne i låret til grisen og en del til. Selv om jeg surret litt på kjøttkverna, klarte jeg å dra hjem med 6-, noe som virkelig er en herlig karakter!

cimg8372
Et stykk utrolig fornøyd og sulten Katrine.

En liten ting som skjedde i går, var at jeg kjøpte ny lommebok! Jeg kjøper lommebok så si hele tiden siden jeg blir så lei av dem, men nå skal jeg prøve å holde meg til den jeg har nå hvertfall en god stund fremover. Jeg elsker store lommebøker, dermed ble det selvfølgelig det, i fargen brun. Syns lommebok er utrolig koselig egentlig. De er så romslige og inneholder mange koselige (og unødvendige) ting, hvertfall min! En med mange bilder, penger og minneverdige kinobiletter i. Ønskelig skulle jeg gjerne hatt et bildealbum bak i den og, så lenge jeg ikke har plass til alle jeg vil ha der det er synlig. Men jeg har gjemt noen herlige bilder av bla. barndomsvennene mine Jane og Ida bak, og to herlige jenter til, Trine og Ina.

cimg8364
cimg8370
Love it. Og bare 149kr.

Bilder fra hippie bursdagen til Ida

Hei alle sammen! Beklager for dårlig oppdatering de siste to døgnene, men har hatt alt for mye å gjøre og vært uten datamaskin. Som kanskje noen av dere vet, var jeg i bursdag til Ida, og temaet var hippie! Kjempe morsomt, og ikke minst utrolig koselig! Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor gøy det var. Og ikke minst hyggelig å møte alle sammen igjen. Var en stund siden jeg hadde sett enkelt av jentene, men gud så koselig det var å endelig se dem igjen. Etter bursdagen sov jeg hos store søsteren til kjæresten min, sammen med han selvfølgelig. Der var det også utrolig koselig, som alltid.

Men her kommer bildene fra bursdagen. Og forresten, jeg er kanksje ikke så veldig hippie i rosa bukse og blå overdel, men jeg har kastet alt av lyse slengbukser, grelle t-shorter osv, så beklager. Jeg valgte heller å være en litt utfordrene farge hippie.

cimg8266
cimg8267
cimg8270
cimg8272
cimg8273
cimg8275
cimg8277
1626017859613616171736116127772676877081n
cimg8279
cimg8281
1626017859614116171736116127772687165078n
cimg8285
cimg8288
cimg8290
cimg8292
1626017859615116171736116127772704173219n
162601785961611617173611612777271210480n
cimg8294
cimg8295
cimg8296
cimg8298
cimg8306
1626017860131616171736116127773224525996n
1626017860134116171736116127773244869705n
cimg8307
cimg8301
cimg8310
cimg8311
cimg8312
1626017860604616171736116127773765857168n
cimg8317
cimg8320
cimg8323
cimg8337
1626017860605116171736116127773774098894n
cimg8339
cimg8340
cimg8342
cimg8343
cimg8345
cimg8348
cimg8341
cimg8350
cimg8352

Det var utrolig mange bilder, men når jeg virkelig begynner med kameraet mitt, tar det virkelig av. Også har jeg stjelt noen bilder av Ida. Men dette var lørdagen min, ha en fin kveld videre!

Bloggen har hatt oppussing og jeg har fått ny jakke

cimg8255cimg8257
cimg8265

Hei alle sammen! Beklager for dårlig blogging og oppdatering i det siste, men jeg har vært utrolig sliten osv. etter lange skoledager og mye å gjøre. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsette som før.

I dag har jeg og mamma vært en kjapp tur i byen og kjøpt vinterjakke til meg. Jeg trengte virkelig en ny vinterjakke, ettersom den jeg hadde i fjord sporløst forsvant. Senere i dag skal jeg i bursdag til en venninne av meg fra nobobyen, og jeg gleder meg veldig. Temaet er hippie, så det kan bli spennende! Egentlig var jeg bedt i en annen bursdag, og på en annen fest, men så lenge jeg allerede har sakt ja til å gå i den bursdagen, er det mest riktig å gjøre. Dessuten tror jeg det blir kjempe koselig. Lenge siden "den gjengen" har vært samlet. Etter bursdagen skal jeg sove hos søsteren til kjæresten min, med han selvfølgelig, det tror jeg også blir kjempe koselig!

Har laget nytt design til bloggen også. Ble så lei av det andre. Det jeg har nå er veldig enkelt, men bedre det enn mye surr. Hva syns dere om den nye jakken min og det nye designet?

>> DATAEN ER TILBAKE, "ENDELIG"

"Du må ikkje ha data'n i nærheten når du baker" ble jeg møtt med den breieste arendalsdialekta i det jeg forklarte hvilken data som var min. Jeg skjønte virkelig ingenting, og lot han fortsette å snakke. "E fant mel i data'n din, vifta va gåen og i det e blåste inn i'an, kom den en svær melsky fykane ut!".

Obs. Jaja, da lærte jeg hvertfall at jeg ikke må dataen i nærheten når jeg baker! Eller i det hele tatt på dyna osv. Når er hvertfall datamaskinen tilbake, og bloggingen kan gå som normalt! Det passer egentlig utrolig bra, for jeg har masse planer i den nåkommende helgen. Dermed kommer jeg med bilder osv. Når det gleder akkurat nå, så sitter jeg og Therese i kantina på skolen og øver på en prøve vi skal ha i morgen, eller, hun øver. Senere i dag skal jeg til kjæresten min, noe jeg gleder meg utrolig mye til!

cimg7931
Meg og min kjære nydelighet!

Og husk alle sammen, ikke ha datamaskinen i nærheten når dere baker!
ps; innlegget under gikk ikke å kommentere, aner virkelig ikke hvorfor, beklager.

>> I MISS PRAHA, TAKE ME BACK

121254835939ruedeprague
600x450test
20090909
praha01

Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor mye jeg savner den byen der. Vil virkelig tilbake dit en eller annen gang, den er så vakker! Har utrolig mange herlige minner, med noen utrolig herlige folk derfra. Er utrolig sjalu på venninnen min Helene som er der så ofte, heldig sniken!

- HAR DU NOEN GANG VÆRT I PRAHA? HVIS JA; HVA SYNS DU OM BYEN?

>> DESPERAT, STRESSA OG KANSKJE LITT LEI SEG?

Hva skal jeg gjøre uten deg, kjære? Du har stilt opp for meg utrolig lenge, og når jeg først fikk deg, var det ubeskrivelig hvor fort det smalt. Vi var som knoll og tott, bare enda litt mer. Dag og natt har du vært meg nær, uten å forlate meg. Jeg trodde aldri du kom til å forsvinne, men nå er det virkelig over, eller? Hvis ikke du skjønte det, snakket jeg altså om datamaskinen min. Den er rett og slett død, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Jeg er desperat og ikke minst stressa etter å få den til å virke. Samtidig som jeg kanskje er litt lei meg for at den er ødelakt. Jeg har noen bilder, sanger og ikke minst skolearbeid på den som jeg ikke vil miste. Men bla bla bla, nok om datamaskinen min. Vi eier heldigvis fler i huset. Egentlig ville jeg bare minne dere på at tiden fremover (gud vet hvor lenge?) kan bli litt kjedelig på bloggfronten, men skal gjøre mitt beste. Er 100% tilbake med outfits osv når datamaskinen min er fikset!

593010049330948170291448120252283420584n

>> HØYE STØVLETTER; HOT OR NOT?

Hei alle kjære lesere! I dag har jeg som utrolig mange andre her i landet, vært på skolen. Dermed var jeg på fotballtrening. Utrolig koselig å se alle de herlige jentene jeg en gang så hverdagslig. Kjempe trist at jeg ikke ser dem så ofte lenger. Men det er lenge siden jeg har hatt en hot ot not nå, dermed kjører jeg i gang en nå. Støvletter er inn i høst, og du har et hav av forskjellige utgaver å velge mellom. Selv har jeg et par som går halvveis opp på leggen, og jeg elsker dem. Enkelte av venninnene mine har støvletter som går opp til knærne, og jeg syns det er fint hvis de setter det sammen med et antrekk som står til. Men hva syns dere, høye støveletter; hot or not?

thighhighboots

>> OPPDATERINGER FRA HELGEN

For det første; gud for en herlig helg! Og for det andre; kjæresten min er på overnatting hele helgen! Utrolig koselig, i tillegg har vi huset for oss selv i kveld (lørdags kvelden). Jeg har ikke vært på dataen siden i går rett etter skolen, og tenkte dermed jeg kunne komme med en rask oppdatering nå. Senere i kveld skal jeg prøve å smiske med min kjære om å bruke noen timer (kanskje dager?) å spille sims på dataen hans. Så lenge han sitter og jubler ved siden av meg pga. ord og ting jeg ikke aner hva betyr, bare med en liten forståelse om at det har med wow å gjøre, håper jeg det er greit jeg går inn i simsmodus! Eller kanksje ikke, men hvem vet? Vi skal hvertfall ha det koselig sammen resten av kvelden, selv om det for lengst er slutt på lørdagsgodteriet.

stallen087
Åh, se på gulljenta mi da! Stjal bildet av henne på nettby, men jeg kunne virkelig ikke la være. Det ga meg skikkelig julestemning, gjett om jeg gleder meg til jul nå!

-ER DU ET JULEMENNESKE?

Èn som virkelig er det, er min mor. Gleder meg til å vise dere når hun tar helt av meg julepynten.


>> JA, JEG HAR FORANDRET MEG. HVA SÅ?

cimg7199Hei alle sammen! Jeg fikk en tanke jeg rett og slett bare måtte dele med dere, og hva er vel ikke bloggen min til?

Har fått høre av folk, jeg minst hadde ønsket og trodd jeg kom til å høre det fra, at jeg har forandret meg. Og ofte har jeg tenkt negativt på det. Men hva er egentlig så ille med å forandre seg? Er det ikke liksom meningen at vi skal det? Gå videre i livet og utforske nye ting. For hver dag som går opplever jeg nye ting, og for mange av de tingene, lærer jeg noe nytt. Noe av det tar jeg ofte med meg videre, og det setter spor i meg. Og kanskje jeg har forandret meg fra den jenta jeg var for et år siden. Men hva så? Jeg vil ikke si det har gått den negative veien. Selvom jeg ikke går med joggebukse og slitte hettegensere hver dag lenger, betyr ikke det at jeg ikke er den samme inni. Kanskje til og med det bedre? Jeg føler at enkelte nærmest får panikk for noe nytt og ukjent, og ikke minst når noen har forandret seg. Ikke vær så redd for forandringer, vi alle går igjennom det. Grip dagen med et smil, og se heller frem til en forandring, ikke flykt fra den.


-HAR DU FORANDRET DEG I LØPET AV DET SISTE ÅRET?

>> JENTENE SOM BETYR MYE FOR MEG HER I LIVET

Etter at jeg begynte på videregående, har jeg både fått nye venner, og mistet gamle. Har tenk en del i det siste, og jeg er utrolig glad for at jeg har de vennene jeg har. Noen betyr mer enn de aner, og omvendt. Dermed tenke jeg at jeg kunne legge ut noen bilder av de jentene som virkelig betyr noe. Dere er herlige alle sammen, tusen takk for at jeg har dere. Kjempe glad for at dere er noen av mine venner!

812231725842030376570530394479685054158n
cimg8086
janepanetrine
cimg7945
cimg7136
cimg5151
cimg6643
cimg6658
dsc00153
dsc0817
img2854
dsc00154
692931131730530376570530393679771062145n

Dere betyr så mye, tusen takk for at dere er akkurat som dere er. Herlige jenter.

>> HVILKEN BALLKJOLE SYNS DU JEG BURDE VELGE?

I håp om at det blir ball på skolen vår, vil jeg som alle de andre jentene, ha en fin kjole. Jeg kommer ikke på i farten hvor jeg fant disse kjolene (direkte link), men bilde av dem har jeg hvertfall. Egentlig hadde jeg linken lagret, men alt er slettet nå uten at jeg vet hvorfor. Dermed må jeg prøve så godt jeg kan å finne det igjen. Men som sakt, så har jeg heldigvis bilde av kjolene. Tror begge kjolene koster rundt 700kr. Og dem begge har smeltet hjertet mitt, så hjelp meg å velg hvilken jeg muligens skal kjøpe.

57503105364
Denne kjolen er virkelig nydelig. Men jeg vet ikke om jeg hadde passet den helt. Tror ikke den ville stått helt til håret mitt. Da måtte jeg i så fall farget det mørkere. Denne kjolen kunne jeg også kanskje brukt i moren min sitt bryllup, noe den andre kjolen kanskje ikke passe så til?

ffffffffffffffffffffffi
Her er den andre kjolen. Jeg syns den også er nydelig. Men pynten ser kanskje litt rar ut? Vet ikke om jeg har dårlig syn, men ser den litt grønnaktig ut? Men se så nydelig den er, liker virkelig den kjolen.

-HVILKEN KJOLE SYNS DU JEG BURDE VELGE, HVILKEN VAR FINEST?

>> LA HVERDAGEN BLI DET NORMALE IGJEN

Armene verker, det svir bak øynene og halsen høres ut om en slitt motor. Uansett hvor mange dyner og pledd jeg pakker meg inn i, føles det ut om rene snøstormen. Jeg gleder meg til jeg er frisk. Nå har jeg klart å smitte moren min også med svineinfluensaen, og hun er i risikogruppen. Dermed må vi nok enda en gang snakke med legen osv. Hater at dette måtte skje meg. Jeg som ikke er i risikogruppen en gang, men som de sier; ingen er imune.

Jeg gleder meg virkelig til hverdagen er tilbake, og jeg er 100% frisk. Gleder meg faktisk til å gå på skolen igjen. Savner alle sammen der, også savner jeg kjæresten min utrolig mye. Jeg savner å drikke cola og spise sjokolade, å kjenne de gode smaken! Alt smaker bare plastikk og gammelt. I tillegg gleder meg til å være tilbake med bloggingen for fult. Jeg prøver å godt jeg kan, og innen en tid, ville alle kommentarer være svart på.

revstortforfra
Alt fra reven, reverud og foxy blir slengt etter meg. Men tar det positivt, rever er søte.

Dere for rett og slett bare ønske meg god bedring. Fikk også høre at det at man bare er smittebærer i 48 timer ikke er sant. Håper jeg smittet hele menigheden i går på kamp.

EDIT: tror jeg har fått blærekater også.

>> SVINEINFLUENSA OG BILDER FRA I GÅR

Hei alle sammen. Først kan jeg bare fortelle dere med hånden på hjertet at jeg har svineinfluensa. Utrolig kjedelig.

Beklager for sen oppdatering, men når jeg kom hjem fra Kristiandsand i går var jeg både skuffet og trøtt. Skuespillerene av en spygul farge med navn Start, vant med ren flaks over Vålerenga. Jeg var der med Elena, og faren hennes. Elena er virkelig en nydelig jente! Uansett, så var det gøy på kamp. Og endelig fikk jeg lov til å ut, selv om jeg egentlig ikke skal det. Jeg har en karantene på å holde meg hjemme i sju dager, noe alle andre som har svineinfluensa også har. Heldigvis kom jeg meg ut i går. Etter hva jeg har hørt, er man smittebærer i 48 timer. Dvs. at jeg ikke fikk lov til å ut hele lørdagen, selv om jeg var bedt i bursdag (på fredag var jeg også dårlig, regner med at det var svineinfluensaen). Mamma ga meg ikke lov til å smitte alle vennene mine. Vet ikke hvordan det blir med bloggingen fremover, klarer nesten ikke være på dataen. Men lover å svare på hver eneste kommentar når jeg er på bedringens vei.

Her kommer bildene fra i går av laget i mitt hjerte, ære være Vålerenga:

cimg8173
cimg8175
cimg8179
cimg8178
cimg8181
cimg8190
cimg8197
cimg8198
cimg8200
cimg8201
cimg8202
cimg8206
cimg8207
cimg8209
cimg8208
cimg8219
cimg8220

-FLERE SOM HAR SVINEINFLUENSA? Ønsk meg god bedring.

>> KLAR FOR KAMP

Hei og hade! Jeg må egentlig bare løpe til bussen nå! Skal på fotballkamp. Start-Vålerenga. Oppdaterer siden, har selvfølgelig med kameraet mitt.

img650x367
-HVILKET FOTBALL-LAG HEIER DU PÅ?
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits