FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

desember 2008

Thomas Beatie, gravid. JA VEL ?

Thomas ble født som kvinne og het tidligere Tracy Lagondin. For ti år siden gjennomgikk 34-åringen en kjønnsoperasjoner for å bli mann, men valgte å beholde livmoren fordi han ville ha barn.

? Jeg føler at det ikke er et mannlig eller kvinnelig begjær å få et barn. Det er et menneskelig behov. Jeg er et menneske og jeg har rett til å få et biologisk barn, har Thomas tidligere uttalt til media.

Beatie er gift med en kvinne, men kona Nancy kan ikke selv få barn. Dermed fikk Thomas en kunstig inseminasjon, som kona Nancy utførte hjemme hos paret, og det ble brukt sæd fra en anonym donor.

? Jeg er bekymret for at dette lille jentefosteret har svømt rundt i en livmor hvor testosteron-nivået har vært mye høyere enn normalt. Kjønnsorganene hennes kan bli forstørret eller fordreide, uttalte hun til The Enquirer etter Beaties første fødsel.

(han har nå to barn og begge er ok )             kommentar fra en vg leser ang. saken;
 # 1 Innlegg fra eirik1910:

herrefred for en verden
Skrevet 28.03.08 kl. 10:17kommentar fra advocate.com;

Navn: Linda
Dato lagt inn: 2008-11-20 1:26 AM
Hometown: Minneapolis

Kommentar:

Jeg tror hva disse menneskene gjør, er galt. Jeg skulle ønske alle ville STOP kaller henne en mann, hun er en kvinne. Bare fordi du har ansikts hår og ingen bryster, det gjør ikke du en mann, du har fortsatt kvinnens indre organer, slik at gjør du en kvinne. Jeg tror det virkelige kone bør egne seg til det faktum at hun er lesbisk og jeg tror de er ekteskapet bør være ugyldig. Jeg synes synd på de barna de er å bringe inn i denne verden fordi de skal skrus opp og forvirret. Dette par og hele situasjonen er forferdelig!!

JA VEL ?
Kjæresten hans kunne ikke få barn, og dermed tok han seg av jobben. Er det et problem, han er jo ikke synnsyk av den grunn! Bare en helt vanlig familie, som ønsker seg et barn. Noe av det mest normale her i verden. Media, la vær. Slutt å plag dem! Og greit, han kan få kritikk men ro ned. Det er helt greit, er ikke noe å lage et så stort styr over. Greit, han er den første gravide mannen i verdenshistorien. Ja, MANNEN. Jeg mener han er en mann nå etter som han har tatt kjønnopperasjon. K-j-ø-n-n-s-o-p-e-r-a-s-j-o-n, da bytter man. Er jo hele poenget!

Negativiteten blir bare dumt å høre på, syns nå jeg hvertfall :)
Og ikke minst, lykke til videre!

og halo, bare la meg ha min mening : )

6a00d834fd7f7353ef00e551bc1fb08834800wi
thomasbeatie

hva definerer et kjønn ?
når det gjelder han ?
pikken ?
han har jo det.

hva da ?

juleavsluttning med homo kåre

Jeg, Erling og mamma kom akkurat hjem fra juleavsluttingen til tredjeklasse, der broren min går. Det var egentlig veldig gøy. De hadde laget skuespill og var skikkelig søte! Skuespillet varte rundt et kvarter-tjue minutter, og etter det gikk vi bort på SFO-bygget og spiste nissegrøt, trakk lodd og "nissen" kom. Erling vant på lodd et par ganger og fikk skrivesaker og boller. Og ikke mit gave av "nissen" da ;p Og vet dere hva? Når nissen kom var dessverre en av pappaene til han ene medeleven på do,  så han gikk glipp av alt ;(

Kan nesten ikke glemme "homoen"! Jeg og mamma satt og diskuterte han. Homo lyste lange veier. Han gikk som Kristian Sivertsen og var ekkel femi. grøss

Men her er bildene fra juleavsluttninga,
dessverre måtte jeg ta med mobilen, siden kamerat glemte jeg selvfølgelig!

dsc00142

dsc00145

dsc00146

broren min er han med stripete skjorte :)


KONTAKT?

uten navnerdt


Om du har spørsmål, ris/ros eller hva det måtte være, så kan du kontakte meg på følgende;


Nettby: Katrine93
Facebook: Katrine Pedersen
E-post: tikroner@live.com


Eller så kan du jo alltids kommentere et innlegg på bloggen min, tar meg alltid tid til å kommentere tilbake så fort jeg kan! Er så koselig å høre litt fra dere lesere også en gang i blandt.

hahahah!

skjekk headeren!

julegaver, tips?

Jeg er helt sikkert (nesten)  på hva jeg skal kjøpe til mamma og stefaren min! Hahah, tenkte de kunne få en brødbokst. Teit, men vi trenger det! Brødene ligger bare å slenger oppå mikroen ;s

Mens alle de andre er jeg utrolig usikker på!
vennen mine, kjæresten min, lillebror og besteforeldrene mine?
no idea!

Har du julegave tips? : D

ball i morgen, uten kjole?

Vi har skoleball i morgen, men jeg får vel gå i bunaden? Har dessverre ikke kjole. Skal låne av en veninne men på tirsdagen ble det litt surr, i går var hun syk og i dag var hun utvist. Men i morgen skulle jeg møte henne klokken åtte på morgenen nede på kiwi. Uten anelse om hvordan kjolen ser ut eller noen ting, får jeg bare håpe det beste!

fin fine kjoler ;
1358s

1349s
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits