FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

desember 2009

2009 er snart over for alltid

Vi går i mot de siste timene i 2009, og selv skal jeg nyte dem med gode venner og familie.

Og jeg har allerede begynt. Tidligere i dag har jeg vært med Dorthea og kjæresten hennes, en kjempe koselig gutt fra Skien, og Sara selvfølgelig. Senere på dagen var jeg og Sara på et lite familiebesøk hos oldermoren hennes. Deretter gikk vi hjem, og her sitter vi enda. Senere i kveld skal vi spise reker som nyttårsmiddag, og når klokken inntar seg 2009 sin siste time, skal vi nedover mot byen. I tillegg må jeg finne frem noen grisehyl osv fra nyttårsaften i fjord. Har null idè på hvor jeg kan ha lagt dem, men så mange plasser kan dem vel ikke ligge.

Dette blir nok mitt siste innlegg i 2009. Litt rart å tenke på, men det skal bli deilig å komme inn i et nytt år. Når det kommer til nyttårsforsetter, vet jeg ikke helt hva det kan være. Men jeg får tenke på det i løpet av kvelden, det er fortsatt noen timer igjen. Med det vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år og en trivelig kveld!

- HVORDAN ER DINE PLANER FOR KVELDEN?

Har farget håret! -før/etter bilder

Hei igjen alle sammen!

Endelig har jeg farget håret mitt, og selv syns jeg det gikk greit. Har ikke oppdaget noen skjolder eller ujevne steder enda, så da er vel alt bra. Før/etter bilde ser dere under. Nå skal jeg og Sara hive i oss noe mat, før vi rusler nedover mot byen og tar solarium, deretter skal vi på kino med en guttegjeng, avatar som jeg nevnte tidligere. Gleder meg!- HVA SYNS DU? Det ble ikke helt slik det er i virkeligheten pga. blitsen, men men.

Dagens store planer -ønsk meg lykke til!

Hei alle sammen!

I dag skal jeg gjøre noe jeg alltid gruer meg utrolig mye til, nemlig å farge håret selv. Hårfarge er allerede kjøpt inn, og det ser dere på bildet under. Jeg har ganske rødaktig hår, og det skal nå vekk. Jeg kommer til å komme med før/etter bilde senere i dag når alt er ferdig.

Nå har jeg og min kjære Sara (som jeg nevnet tidligere skulle komme, fra Oslo), akkurat fått i oss frokost. Jeg er på vei til å hoppe i dusjen, vaske håret og tørke det, dermed farger jeg det. Ønsk meg lykke til alle sammen! Det har alltid gått bra før, men man vet jo aldri. Senere i kveld skal vi på kino, vi skal se avatar sammen med en liten gjeng. Jeg har virkelig store forventninger til den filmen, så lenge alle sier den er kjempe bra!


Skjer med grønne tenner? Jukset litt med fargene for å få frem rødfargen.

- HAR DU SETT AVATAR? HVIS JA; ER DEN VIRKELIG UTROLIG BRA?
Ønsk meg lykke til med hårfargingen!

Gårsdagens innkjøp og bloggpause

Hei alle sammen!

Beklager for dårlig blogging, men det vil nok bli det i uka fremover. Men etter nyttår er jeg tilbake for fult. Men jeg skal prøve å oppdatere bloggen min når jeg kan og får sjangsen. Dere må alle ha et godt nytt år, og kose dere kjempe masse på nyttårsaften! I går var jeg og Dorthea på shopping, og under kommer noen bilder av det jeg kjøpte. I dag får jeg besøk av bestevenninna mi fra Oslo, og det gleder jeg meg kjempe mye til! Vi tar alltid mye bilder sammen når vi er med hverandre, så dere får en smakebit når jeg oppdaterer neste gang.


Jeg fikk kjøpt meg svarte støveletter, noe jeg har ønsket meg lenge. 300,- på Bianco.


Håret skal nå bli brunt igjen! 170,- og leggvarmere fra gina 50,- per stykk.


Spary til skoa ca. 100kr, rosa pung fra pieces 129kr, magebelte fra pieces 100kr, koss headsett fra c olsen + "beskyttelses" pung 299kr, hårbånd fra gina 20kr.Ny bukse fra gossip 200kr, genser fra h&m 100kr og skjærf fra h&m 100kr.

- HVA SYNS DU OM INNKJØPENE? OG HVA LIKTE DU BEST?

Bilder fra julecupen

Hei! Endelig har bildene fra julecupen kommet ut på hjemmesiden til lokalavisa, dermed er det på tide å dele dem med dere! Jeg har bare noen få bilder her på bloggen min, og de fleste er fra når laget jeg var på spilte. Men hvis du vil se alle bildene fra cupen, kan du trykke deg inn HER.


Hvem sa at fotball bare var for gutter? Og, obs. klokka er snart halv fem, natta!

-FLERE ENN MEG SOM HAR SNUDD DØGNET TOTALT I JULEN?

2. juledags tradisjonelle julecup

Hei alle sammen!

Beklager null blogging før nå, men som kanksje noen av dere vet, har jeg spilt fotball i hele dag på den tradisjonelle julecupen i Risør. Det var utrolig gøy, selv om ikke alle kampene ble seier. Men jeg syns heller det viktigeste er å ha det gøy, hvertfall i dag. Og det var det! I begynnelsen var jeg kjempe nervøs, siden jeg var lagets keeper, og ikke hadde stått i mål på kjempe lenge. Men det gikk kjempe fint, og det var morro å stå i mål igjen. Med meg hjem ble jeg drassende på sju pokaler. Laget jeg spilte på, vant prisen for årets beste damelag, og jeg var den siste som var igjen på pokalutdelingen fra laget jeg var på. Men jeg satser på å levere dem i morgen, dermed for dere ha en fin kveld videre!

- DRIVER DU MED EN SLANGS SPORT? FORTBALL, HÅNDBALL .. ?
Flere bilder fra julecupen kommer når de er ute på lokalavisa sin nettside.

Videoblogg

Hei alle sammen!

Min kjære Dorthea sover hos meg i kveld, og siden det er som en varmovn på rommet mitt, bestemte vi oss for å gå ut en tur, med kamera! Så vi benyttet sjangsen til å filme litt, for nå har endelig snøen kommet til Risør også! Når jeg først er i gang, kan jeg like så godt nevne at jeg skal spille fotball i hele morgen. Skal stå keeper, og smågruer meg litt, siden det er så lenge siden nå, men det går vel fint. Og jeg satser på at jeg får tak i eller tatt noen bilder, så da for dere se og høre resultatet i morgen. Dermed må alle som bor i nærområde komme på julecupen i Risørhallen i morgen, varer hele dagen!- HVA SKAL DU BRUKE 2.JULEDAG PÅ?

Jeg er så feit, nå slanker jeg meg.

Kroppen min er ødelagt. Jeg er så feit og stygg, og uansett hvordan jeg sitter, står eller går har jeg valker på magen som ingen andre har. Jeg føler meg så sykt stygg og ubrukelig.

Osv. Vi har nok alle vært borti lignende innlegg. Både på blogger, forumer eller andre steder. Innlegg hvor folk oppfordrer andre til å spise så, så mye om dagen og trenemetoder som skal gi deg den "perfekte" kroppen. Når jeg leser andre sine tekster, hvor de klager på at dem veier alt for mye og er kjempe tjukke, blir jeg nesten litt lei meg. Det samme gjelder når veninnene mine sier det. Ingen av mine veninner er tjukke, selv om dem alle er forskjellige. Men de er perfekte på sin måte. Og hvis man slanker seg, syns jeg heller man skal holde det for seg selv, og ikke dele det med alle andre slik at det kan føre til alvorlige konsekvenser med folk der hvor det siste de trenger, er å gå ned i vekt. Tenk om jeg la ut innlegg hvor jeg skrev hvordan leserene mine kunne få den "perfekte" kroppen, og en av dem ville endt opp meg spiseforstyrrelser pga. mine tips?Håper alle forstod innlegget mitt, og at poenget med det, var at hvis du slanker deg, hold det for deg selv. Og hvis du virkelig vil dele det, tenkt godt igjennom hva du skriver og legger ut. Noen som er enig?

EDIT; glemte jo å linke! fy fy, kommer nå, litt sent men.
Benedictet Jevanord Haugen ble trukket ut til å linkes.

FEM FAVORITTER; Bukser - hvilken liker du best?

Hei alle sammen!

Da er endelig tiden kommet for at jeg begynner med den lille "bloggidèen" min, som jeg nevnte i et innlegg tidligere. Kort og enkelt forklart, går det ut på at jeg skal ta bilde av fem favortittplagg, å legge de ut på bloggen slik at dere kan stemme. Og en av dem som slenger igjen en kommentar og stemmer, blir kanksje linket i neste innlegg. Jeg spurte dere tidligere når jeg nevnte denne idèen, hvilket plagg jeg skulle begynne med, og det ble til bukser. Dermed må dere bare sette i gang å stemme på den buksa dere likte best, og kanskje nettopp du blir linket i neste innlegg!
Slik! Da har jeg endelig tatt bilde av fem av favorittbuksene mine, så da spør jeg deg; hvilken bukse likte du best? Og hvis du er heldig, kanskje du blir linket i neste innlegg!

Julaften er over for i år, og et nytt år er på vei.

Hei alle sammen!

Jeg håper alle har hatt en kjempe koselig kveld sammen med sine nærmeste. Jeg hadde en veldig koselig julaften hvertfall. Og på slutten av kvelden var vi en stor gjeng i stuen. Alt fra besteforeldre til kusine og fetter.

Det var mindre pakker til meg i år under treet, siden jeg hadde fått en del av pakkene på forskudd. Av mamma fikk jeg nytt rom og masse nye møbler, og det begynner å bli et par måneder siden nå. Men det var ikke overraskende. I tillegg har jeg fått 3 000kr tilsammen, som passer fint når salget begynner! I tillegg fikk jeg sminke, klær, parfyme osv. Og parfyme passet hvertfall fint, så lenge jeg klarte å glemme den jeg pleier å bruke hos en kompis. Men en ting jeg ikke fikk i år, som jeg har fått alle de siste årene, var smykker. Men ikke at det gjør noe, siden jeg er ikke en smykkeperson. Jeg tok bilde av noen av tingene jeg fikk, og det kan dere se bilde av under. I tillegg har jeg lagt ut noen andre bilder også fra kvelden.


- FIKK DU NOE TIL JUL, SOM DU BLE EKSTRA GLAD FOR?

Forresten, glemte å si at jeg fikk mandelen i riskremen. Flere der ute som gjorde det?

Kjolen er på og sminken er lagt

Hei alle sammen! Og nok en gang; god jul!

Her i huset begynner julekvelden hvert øyeblikk, og i mellomtiden sloss hele huset om plass på badet. Heldigvis er jeg ferdig stelt, og har bare igjen å pakke inn en gave for mamma. Dermed venter julemiddagen, som består av alt fra ribbe til medisterkaker. Også blir det selvfølgelig riskrem til dessert. Jeg gleder meg veldig til kvelden som straks er i gang, og det er jeg sikker på at jeg ikke er alene om. Kjolen for kvelden ser dere bilde under, og nok en gang beklager jeg at det er så dårlig kvalitet. Men jeg tok et par kjappe bilder med cam. Egentlig var det ikke den kjolen jeg hadde tenkt til å gå med, men så lenge jeg bare skal være hjemme med de gamle grå, spiller det ikke så stor rolle. Dermed lånte jeg den nye kjolen min til bestejenta mi, så kan heller jeg bruke den på nyttårsaften, med mindre hun ødelegger den i kveld da, som jeg håper hun ikke gjør. Da blir det bank og blod.- ER DU HJEMME PÅ JULAFTEN I ÅR, ELLER PÅ BESØK HOS NOEN ANDRE?

Julaften, dagen for store og små

Dagen hvor nesten hele norges befolkning spiser samme middag landet rundt. Enten går det i ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk. Og på sørlandskysten blir det riskrem til dessert. Dagen hvor gleden er stor, og kanksje litt skuffende over at du ikke fikk hèlt det du ønsket deg til jul. Eller kanskje det var nettopp det du gjorde? Uansett, i dag er dagen her. Det er julaften.

For min del, er det ikke julaften før jeg står opp av sengen i morgen, men klokken er godt passert tolv, og datoen viser den 24. desember. Dermed kan det ikke være noe annet, enn selve dagen vi alle, hvertfall de fleste, har telt ned til i 24 dager. Kjære lesere, det er julaften. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dagen dere blir som forventet, hvis ikke litt til. Jeg skal selv kose meg med familie og de nærmeste, og gleder meg veldig. Så nok en gang, god jul og nyt dagen!


Dorthea har kanskje ikke verdens beste cam, men hun er virkelig verdens beste jente!

Lille julaften med bestejenta mi

Hei alle sammen!

I dag begynte dagen med en kjapp tur i byen sammen med min kjære mamma, og jeg fikk handlet inn siste julegave, som nemlig var til hunden min. Må ikke glemme han! Senere på dagen så jeg film med lillebroren min, og dermed kom Dorthea. Og det var virkelig herlig å være med henne igjen, vi hadde mye å le av fra den ikke vel så vellykkede fredagen vår. Bort i fra det, er det vist julaften i morgen, så god jul alle sammen. Og ikke glem å kommenter på innlegget under ang. den nye "bloggidèen min".

Bilder av meg og min kjære. Legg merke til det herlige håret hennes og overse bleikheten!-HVA GJØR DU PÅ LILLE JULAFTEN?
Forresten, jeg tvingte Dorthea til å lage blogg. Besøk den HER og ønsk henne god jul!

Jeg har en utrolig bra bloggidè!

For min egen del da, selvfølgelig! Jeg har nemlig funnet på noe som både er gøy for meg og leserene mine. Tror jeg da.

Jeg skal i tiden fremover ha noen innlegg som inneholder bilder av fem plagg av det jeg liker best. F.eks. fem av favoritt buksene mine, eller fem av t-shortene mine. Og dermed skal dere (leserene) stemme på det ène plagget dere liker best. Og èn av dere som stemmer, blir linket i neste innlegg! Slik holder jeg på, helt til jeg ikke har flere plagg igjen. Den første runden begynner kanskje i morgen, men mest sannsynlig begynner jeg etter julaften. Og i mellomtiden kan jo dere stemme på det dere gjerne vil jeg skal ta først? F.eks. buksene mine, genserene mine eller t-shortene mine? Jeg tror og håper dette vil gå utrolig bra, og at det vil være en opptur for bloggen min. Tror også de fleste av leserene mine vil like det, så sleng igjen en kommentar om det jeg skal begynne med! Flertallet vinner, selvfølgelig.

Gårsdagens innkjøp

Hei alle sammen!

Dårlig blogging vet kanksje noen av dere grunnen til. Mamma har tatt datamaskinen min og mobilen min for en stund, pga. en liten tabbe jeg gjorde i helgen. Men jeg får sneket til meg en datamaskin litt av og til, dermed prøver jeg å oppdatere bloggen da. Men jeg har ingen programmer på denne datamaskinen, dermed blir bildene jeg legger ut litt annerledes. Men pytt og, jeg får blogget. I går var jeg og mamma i byen, og da fikk jeg kjøpt inn litt smårusk som fristet i byen.

Bla. denne genseren ble med hjem. 199,-Fuktighetskrem og armbånd/smykke. ca 100,-


Tilslutt fant jeg en herlig hotpants med reinsdyr på, til bare 49,-.
Passer herlig på slappe dager hjemme i jula!- HVA SYNS DU OM GÅRSDAGENS INNKJØP?

Katrine Pedersen, jenta med bein i nesa.

Jeg ønsker hvertfall å være det, og det kan kanksje bli et løfte for det nye året? Et løfte som inneholder å stole litt mer på seg selv, og ikke gi etter hver gang motbakken føles for lang. Eller late som ingenting når noe plager meg, heller gjøre noe med det.

Jeg har alltid turt å stått for egne meninger å gi et ærlig svar hvis folk spør. Men når det kommer til krangling og diskusjon, er jeg alltid den jenta som gir etter, selv om det ofte kan bli feil. Jeg hater å diskutere med folk, og jeg hater virkelig å krangle med folk. Men jeg har lært av mine feil, og jeg orker ikke lenger smile for ingen grunn. Heretter skal jeg vise folk en sterkere side, og at jeg klarer å stå på egne bein. Jeg skal med andre ord også bli mye flinkere til å stole på meg selv og ikke lenger være det svakeste leddet.

Jeg er ikke en av dem som glemmer fort og tilgir lett. Et ordtak sier at "alle fortjener en ekstra sjangse", men der er faktisk ikke jeg helt enig. I følge meg, fortjener ikke alle en ekstra sjangse. For det kommer faktisk annpå hva vedkommende har gjort. Både når det gjelder små ting, eller store. Men små ting, er ofte også kanskje dem som utgjør de største?

- HVA MENER DU, FORTJENER ALLE EN EKSTRA SJANGSE UANSETT HVA?

Jeg avslører en hemmelighet; dagboken min.

Dagboken min, eller dagbøkene mine, er utrolig gode å ha når ikke alt kan deles med en hver person. Om jeg hadde gått to år tilbake i tid, ville det vært pinlig å innrømmet at jeg har en dagbok. Men nå den dag i dag, syns jeg faktisk ikke det.

Det utrolig mye jeg deler på bloggen min, men det er en del jeg ikke kan dele også. Da er det utrolig godt å ha et annet sted jeg kan skrive det ned, å ha for meg selv. Samtidig som det hjelper så utrolig å få ned tankene. Morsomt er det også, alltid like koselig og rart å se tilbake på gamle minner. Hvertfall om slike ting jeg trodde jeg hadde lagt i glemmeboksen, men som jeg husker like godt som om det var i går, bare jeg leser det.


Nå i disse dager, og etter alt som har skjedd, er det godt å få ned ting et annet sted.

-SKRIVER DU DAGBOK, ELLER HAR DU KANSKJE GJORT DET?

For en mislykket start på ferien

Hei alle sammen!

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal omformulere det her, men pga. visse omstendigheter, tar nok jeg en bloggpause. Ikke fordi jeg vil, men fordi mamma har datamaskinen min. Dermed er jeg tilbake så fort jeg får den! Eller hvis jeg får sjangsen til å bruke en annen data, slik som nå. Grunnen til dette, vil jeg helst ikke dele på bloggen, pga. visse personer som leser den. Men jeg håper dere forstår meg, og vil fortsette å lese bloggen min når jeg er tilbake igjen. Dermed ønsker jeg dere alle en god ferie og god jul.


Nok en gang; god jul og godt nytt år!

- HVA SKAL DERE I FERIEN?

Jeg møter sjeldent pappa, men i dag var en av de dagene.

Helt uventet ringte det på døren i kveld, og broren min gikk for å åpne. Deretter kom han småløpende inn på rommet mitt og sa det var til meg. Til min store overraskelse var det pappa som stod i døråpningen. Jeg ser sjeldent pappaen min, men i dag var en av de dagene. Han spurte hvordan jeg hadde det og vi fikk pratet litt. Koselig, hvertfall når det er så sjeldent. I tillegg fikk jeg 1000kr av han i julegave. Han syns det var litt greiere å gi penger, siden da kan jeg heller kjøpe meg noe jeg ønsker meg selv. Dessuten ble jeg jo blakk i dag etter siste juleinnspurt, dermed passet det fint. Tusen takk, pappa.


Rett fra dusjen med så si ingenting sminke.

Dagens innkjøp, definitivt klar for helgen!

Hei alle sammen!

I dag ble jeg endelig ferdig med alle julegavene, utrolig deilig. Hadde håpet hele tiden mens jeg holdt på med juleinnkjøpingen, at det ville bli litt penger igjen, slik at jeg kunne unne meg selv en ting eller to. Og der fikk jeg virkelig viljen min også, dermed ble det ny kjole ++ i dag (se bilde). Dermed er jeg klar for helg og ferie!

På bildet ser dere den nye kjolen, kostet meg bare 200kr, på only, 50%: Skinnjakken og skoene er ikke nye, bare tester anntrekket. Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg skal i bursdag på lørdag. Da skal håret slettes og litt mer sminke skal på. Som sakt; jeg bare testet anntrekket.

I tillegg til kjolen kjøpte jeg en pakke med brunestrømpebukser (som dere kanskje ser jeg trenger?). Pakken inneholdt 3 strømpebukser, til bare 29kr. Noe som både er billig og praksis, tilfelle en ryker? I tillegg kjøpte jeg en mascare til rundt hundrelappen og siste julegaven.

- HVA SYNS DU OM DEN NYE KJOLEN MIN?

Jeg elsker å sove hos Dorthea

Hei alle sammen!

I dag sov jeg hos Dorthea, og jeg liker virkelig å sove hos min kjære. Alltid like koselig, og uendelig med lattekramper. Jeg og Dorthea gikk sjeldent sammen på ungdomsskolen, mens nå er vi knoll og tott i følge enkelte. Jeg skal tilbringe begynnelsen av ferien med denne herlige jenta også, noe som vil bli koselig, gleder meg.

Akkurat nå sitter jeg på skolen, og vi har dekket opp bord til ca.200 personer. Etter skolen skal jeg innom en liten tur på butikken, og deretter hjem å rydde rommet slik at mamma slutter å mase om at jeg må bli ferdig. Jeg nekter å bruke ferien min på rydding, dermed må jeg virkelig få gjort det i dag!


Meg og Dorthea på morran i dag, vi rakk ikke bussen men moren reddet oss btw.

Before the night is through, I wanna do bad things with you

Hei alle sammen!

I dag har jeg kommet litt lenger på julegavene, og nå mangler jeg bare et par småting. Men må se hvordan det ligger ann med penger, pga. diverse planer i helgen. Jeg var så utrolig dum i dag, at når jeg skulle sjekke saldoen på kortet mitt, tok jeg ut 400kr. Dermed har jeg null kontroll på hvor mange penger jeg har igjen på bankkortet mitt. Aner ikke når jeg satser på å bli helt ferdig med julegavene, men for ta det innen julaften hvertfall.

Kan komme med en nyhet etter alt som har skjedd de siste to ukene, jeg begynner nemlig å se litt lettere på livet. Ting begynner å gå mye bedre med meg nå, og for hver dag som går, blir den lysere. Det er egentlig all takk til mine venner som har vært med meg hver dag etter alt som har skjedd, og nå klarer jeg bare så vidt å vente til helgen. Som sakt; det begynner å gå bedre, men alt er ikke topp. Enkelte ting er veldig vanskelig, men er dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det. Velkommen til hverdagen, hilsen Therese!Bildet fra i dag, trøtt og gårsdagens mascara, for tror dere ikke jeg klarte å forsove meg.

-Hvordan går det med deg? Helg ærlig.

FORRESTEN; EN UTROLIG GOD VENN AV MEG, MARIUS, HAR BURSDAG I DAG! SÅ GRATULERER SÅ MYE MED 18'ÅRS DAGEN DIN!

Første julegave er endelig kjøpt inn!

Hei alle sammen!

Føler bloggingen ikke er helt 100% i det siste, eller hva føler dere? I følge noen, blogger jeg vist bare dritt, men da spør jeg meg selv; hvorfor leser dere den da? Unnskyld, måtte bare få det ut. Vel, i dag fikk jeg hvertfall handlet inn julegave til lillebroren min! Hva det er, sier jeg dessverre ikke. Men godt å være ferdig med hvertfall èn gave. Resten kommer nok i morgen, da slutter jeg på skolen halv to og skal tilbringe mesteparten av dagen min i Arendal å kjøpe julegaver. Det skal virkelig blir godt å være ferdig med gavene, typisk meg å stresse med alt like før jul.


Vinterbilde av Risør. Snøen er enda ikke kommet, deilig. Men den kommer nok snart.

-ER DU FERDIG MED JULEGAVENE FOR I ÅR OG ER DET SNØ HOS DEG?

Utplassering på et av sørlandes største sørlandetsperler

Hei alle sammen!

Jeg er rett og slett overlykkelig her jeg sitter akkurat nå, jeg fikk nemlig utplassering på lyngørporten! For dem som ikke vet hva det er, er det et hotell på sørlandskysten. Og det var første valget mitt, og da er det ekstra gøy å få ja! Jeg gleder meg virkelig, tror det kan bli spennende. Jeg skal jo selvfølgelig være utplassert på kjøkkenet på dette hotellet. Også får jeg tildelt en hytte/leilighet jeg får oppholde meg i igjennom hele utplasseringa. Gleder meg virkelig mye!

I dag har jeg forresten tatt solarium, noe kroppen min trenger! Tok det sammen med min kjære Dorthea, og hun er på vei hennover til meg nå, for å bli til i morgen tidlig. Kommer til å få en koselig, og sen natt med gulljenta mi.


Gud så vakkert det er der, gleder meg virkelig til å jobbe der ute!

Hører du på trance/techno? Jeg har anbefalinger!

Hei igjen!

Tenkte jeg kunne komme med noen herlige trance/techno anbefalinger til dere. Jeg aner ikke hvor mange av leserene mine som liker eller misliker det, men jeg forguder det. Hvertfall sangene under, de er virkelig innenfor min spilleliste akkurat nå. Dermed er det bare opp til hver enkelt av dere å finne ut hva dere syns, kos dere hvertfall! Og kom gjerne med noen anbefalinger dere også om dere har noen.

ps; noen av sangene må høres en stund på før de virkelig er gode.


Ovenfor har dere hverfall et lite utvalg på trance/techno sanger jeg hører på for tiden, digger dem rett og slett. I tillegg er headhunterz en bra anbefaling, så kos dere!

Kom gjerne med anbefalinger til meg også!
Helst trance/techno, men gjerne innenfor alt!


Bildet er fra helgen.

Helgen kunne ikke blitt mer herlig!

Hei og hopp alle sammen!

Jeg er helt oppspilt etter en herlig helg med både familie og venner. Fredagskvelden var jeg hjemme med mine kjære besteforeldre. Mens når lørdagen kom, var jeg ute med fire utrolig kule gutter fra Skien. Det må nok ganske mye til før jeg glemmer denne helgen. Med tanke på at jeg ikke helt har kontroll på hvem som leser bloggen min, og ikke. Tror jeg nok det beste er å holde munnen tett. Men en ting er sikkert, denne helgen kunne ikke blitt mer herlig. Det er nesten så adrenalin-kicket sitter i meg enda og en liten stemme skiker "jeg vil en gang til".

Jeg ble spurt av guttegjengen fra Skien om jeg ikke ville være med til Svergie til helgen, men da kommer thumbdownen, jeg er ikke atten, mens det er alle dem. Og jeg gidder ikke sitte inne halvparten av tiden mens dem er ute på byen. Uff, for en drittunge jeg enda er. Men jeg har andre planer, det blir bolle og saft fest i Arendal.

-HVORDAN HAR HELGEN DIN VÆRT? Jeg sier det igjen; min var så synnsykt herlig!

Videoblogg med svar fra spm.runden, endelig!

Hei alle sammen! Som dere muligens skjønner pga. overskriften, kommer videobloggen med svar på spørsmålsrunden nå. Endelig sier bare jeg, det var søren meg på tide. Unnskyld for at den kom så sent, men bedre sent enn aldri, eller hva? Dessuten er ikke videoblogging min sterkeste side, men hvis dere maser litt mer, kanskje jeg skjerper meg. Men nå drar jeg til besteforeldrene mine, vet ikke om jeg kommer på nett før til søndag. Ha en herlig helg hvertfall!
 

Kanskje jeg burde videoblogge oftere, dere for mase på meg å si deres mening.

Kom med noen siste spørsmål

cimg8722Hei alle sammen.

Er egentlig ganske lei av å si når spørsmålsrunden kommer, siden jeg bare utsetter den hele tiden. Og jeg har virkelig dårlig samvittighet. Men nok en gang, den kommer i dag. Jeg er nødt til å legge den ut i dag rett og slett. Jeg skal dra vekk i helgen, dermed blir den bloggfri, og det vil si at hvis jeg ikke får lakt den ut i dag, kommer den ikke før tirsdag eller onsdag neste uke, og det blir for drøyt.

I helgen skal jeg dra til besteforeldrene mine, og jeg gleder meg veldig mye til å komme ut dit igjen. Det er en stund siden nå, for som kanskje noen av dere vet, har bestefar vært på sykehuset osv. På lørdagen kommer en god venn av meg fra skien +noen kompiser av han, dermed skal jeg nok være litt med dem og. Kameraet mitt er selvfølgelig med, dermed blir det nok noen bilder!

Men kom med noen siste spørsmål før jeg avslutter den og drar til besteforeldrene mine. Jeg svarer meg en gang jeg kommer hjem fra skolen, så fort dere!

Bildet er fra i går av meg og katten til Marius. Foxy heter den, oppkalt etter kallenavnet mitt, siden vi begge har rødt hår! Kommer til å savne deg pus.

Vinner av blogg vs.blogg +dagen i går og i dag.

Hei alle sammen!

I går sov jeg hos min kjære Dorthea, som går i samme klasse som meg. Gud for en herlig jente, og vi hadde det så utrolig gøy i går! Planen var at jeg skulle bruke kameraet å ta noen bilder av oss osv, men så trodde jeg at jeg glemte det. Men fant det selvfølgelig dagen etter når vi skulle gå (løpe) til bussen. Det var herlig å være hos henne og ikke sitte hjemme alene, koselig var det og.

Mens i dag, kom dagen jeg verken vet om jeg hadde gledet meg eller gruet meg til. Nå er jeg nemlig hos Marius, men det gikk utrolig greit å møte han igjen. Selv om det er veldig uvant, og jeg egentlig kunne ønske jeg fortsatt var jenta hans som lå i armene hans, er det godt i det hele tatt å ha han som venn.

cimg8711

Og gratulerer til Mariell Tomine som stakk av med seieren på blogg vs.bloggen. Utrolig gøy at så mange stemte, dessverre hadde et godt utvalg av kommentarene samme ip-adresse i tillegg til at de var anonyme, dermed ble de diskvalifisert. Christina fikk 9 stemmer, mens Mariell stakk av med 22. Gratulerer nok en gang!

Christina Jørgensen vs. Mariell Tomine

Da har jeg plukket ut to heldige som ble med i blogg vs.blogg! Dermed er det bare å stemme i vei på den bloggen du syns er best. Denne gangen ble det Christina Jørgensen sin bogg vs. Mariell Tomine sin blogg. For å komme inn på bloggene, trykk på bildet. Og, til slutt. lykke til begge to! Må den beste vinne.

CHRISTINA JØRGENSEN;
blogg2
MARIELL TOMINE;
blogg1

STEM PÅ DEN BLOGGEN DU LIKTE BEST! CHRISTINA, ELLER MARIELL?

Intervju ang. bloggen min

Hei alle sammen! Som jeg nevnte tidligere, var det en herlig jente som ville intervjue meg ang. bloggen min. Det er til et prosjekt/klasseavis de har i den ene mediaklassen. Selv om det kanskje ikke er det store, syns jeg det var utrolig koselig at hun akkurat ville intervjue min blogg. I tillegg ville de egentlig intervjue Marcus Ek, men siden de ikke fikk tak i han, ble det meg. Og tusen hjertelig takk for det, her kommer intervjuet:


Hvorfor startet du å blogge?
Det hele begynte egentlig med at jeg var hos en venninne, og kjedet meg veldig. Også kom jeg innom blogg.no på datamaskinen hennes, og fikk lyst til å prøve på noe nytt. Dermed har jeg ikke sluttet siden.

Blir du på en måte avhengig?
Ja, på en måte. Men det er jo noe jeg liker å holde på med, og det har jo blitt en del av hverdagen min. Tar det som en hobby, og ja, skal nok ikke nekte for at jeg er avhengig.

Når startet du bloggingen for alvor?
Rundt mars i fjord regner jeg med, men tar det mer og mer seriøst etter tiden. For når man har holdt på med blogging en god stund, blir man på en måte en del av et lite miljø. Og jeg prøver å holde bloggen oppe, for bla. å gjøre den gøyest mulig for leserene mine.

Har du noen faste lesere da, som ofte kommer igjen?

Ja, ikke for å høre innbilsk ut eller noe i den duren, men jeg har ganske mange av dem. Noe som selvfølgelig er utrolig koselig!

Men du skriver ofte om klær osv, hvorfor det?
Det er rett og slett bare fordi det er noe som interesserer meg, og jeg tror flere av leserene mine også liker det. Men prøver jo å ha en viss variasjon i innleggene mine, slik at en hver person kanskje vil finne noe som faller i smak.

Hva skriver du helst da om, om det ikke gjelder dette emnet?

Da er det vel mest om egne meninger, hverdagene mine også prøver jeg å slenge inn dagens outfit så ofte jeg kan.

Er det noe spesielt du tenker på at du vil oppnå med bloggen din?
Egentlig ikke, selv om det har kriblet i magen de gangene jeg har sneket meg opp på topplisten. Men det er ikke et mål jeg har å ligge der, blogger jo for min egen del og fordi jeg syns det er gøy, selvfølgelig.

Leser du mye blogger selv? Og hva liker du da eventluelt helst å lese om?

Egentlig er det litt ille å si det, men jeg er faktisk utrolig dårlig på å lese andre blogger. Men er fast leser av Julia Nyland sin (julianyl.blogg.no), også er jeg innom et par av vennene mine sine blogger. Det jeg liker å lese om er nok så si det samme som jeg prøver å blogge om selv. Outfits, egne meninger og spennende hverdager. Liker å få et inntrykk av personen.

Er du da mest opptatt av designet til folk, eller hvordan de skriver? Kanskje begge deler?
Vil nok si begge deler. En rotete blogg med bråkete musikk i bakgrunnen og masse farger fanger ikke mye oppmerksomhet. Det gjør dessverre ikke tekster som inneholder hjerter og ikoner i slutten av annenhver setning heller. Det er hvertfall min mening.

Da har jeg et siste spørsmål, og det er om du har noen tips til nybegynnere, eller kanskje også for folk som har holdt på en stund, om hva de kan gjøre for å bedre bloggen sin?
Kanskje prøve å være mest mulig seg selv, å skrive på en måte som tar oppmerksomheten til andre. Prøve å ha med bilder ofte i innleggene, for å gjøre dem mer interesange. I tillegg kan man legge til andre bloggere som venn, og kommentere andre blogger.


cimg8694

Fra den dag i dag; kall meg mobilmorderen.

Jeg sitter egentlig og flirer litt av meg selv, når jeg ser hvilken samilig av mobiltelefoner jeg har ødelagt eller vært igjennom de siste to årene. Hele åtte telefoner har jeg tatt kverken på de siste to årene. To år. Og ikke nok med det, men før jeg fikk de, har jeg allerede klart å drepte noen andre også.

cimg8673

Mobil nr. 1:
Denne har jeg rett og slett hivd for mange ganger i veggen, at den har valgt å ta kvelden en gang for alle.

Mobil nr. 2:
Dette er egentlig eksen min sin mobil, men selvfølgelig stopper ikke det meg i å ta kverken på den. Jeg fikk den med et uhell å falle i bakken, og vips var den og død.

Mobil nr. 3:
Kosta meg 1kr, og ble også hivd for mange ganger i veggen, at den gikk i grava sammen med mobil nr.1.

Mobil nr. 4:
Denne har også vært igjennom for mange slosskamper, og jeg tror dessverre den også ble påkjørt en gang, dermed ligner den på selve regnbuen sett fra siden.

Mobil nr. 5:
Etterhvert sluttet mamma å kjøpe mobiler til meg, og jeg fikk heller låne en av stefaren min. Denne mobilen valgte å ta kvelden selv, og nekter å slå seg på. Sikkert vært igjennom for mye den også.

Mobil nr. 6:
Dermed ble det ny lånetelefon, denne gangen fra bestefar. Denne fikk vel toppen 1 mnd, før den havnet i do på et utested.

Mobil nr. 7:
Denne lånet jeg av venninnen min Malin, og jeg tror faktisk den enda lever. Men den var litt ustabil på slutten, siden det gikk ikke ann å sende meldinger med den.

Mobil nr. 8:

Nok en gang ble det mobilbytte, og mobil nr. 8, er den jeg har nå den dag i dag. Har ingen garanti på hvor lenge denne kommer til å leve, men siden jeg fikk/låner den av bestevenninnen min Sara, burde jeg kanskje være litt snill med den.

Dermed har jeg tilsammen hatt 11 mobiler i mitt liv. Og jeg må nesten bare spør, hvor mange mobiler har du hatt hittl i ditt liv? Ps; bli med på blogg vs.blogg, avslutter den i morgen tidlig. Og spm.runden min kommer på torsdag-endelig!

En egoistisk, men ærlig tanke nå som jeg er singel.

Noe positivt som jeg har kommet frem til nå som jeg er singel, er at jeg kanskje begynner å ha mer penger i lommeboken min fremover! Det er jo flott, for nå slipper jeg å bruke alle pengene mine på buss.

Jeg forsov meg selvfølgelig til skolen i dag, dermed ble jeg bare hjemme. Men det var utrolig deilig å bare være hjemme og ikke gjøre noe som helst. Eller, har tatt ned alle bildene av meg og Marius i dag, det er vel det eneste fornuftige som har skjedd. Og det er veldig rart å se på den tomme veggen rundt meg, men livet går videre og en gang måtte de vel ned uansett. Jeg har også skaffet meg spotify! Skjønner ikke stort, men fikk bruke brukeren til en utrolig herlig venn fra Skien, tusen takk for det.

cimg8395

Ikke glem blogg vs.blogg! Jeg avslutter den i kveld eller i morgen tidlig, så vær raske. Skriv link til bloggen din i kommentarfeltet, og du er med!

Bli med på blogg vs.blogg!

Hei alle sammen! Tenkte jeg kunne ha en blogg vs.blogg. Det begynner å bli lenge siden nå, og siden ikke blogghumøret er hundre prosent, er nok blogg vs.blogg en god idè. Dermed, hvis du vil ha bloggen din vurdert, sleng igjen en kommentar, så plukker jeg ut to heldige.

fu

Savner å kalle deg gutten min

Hei, vet ikke hvordan jeg skal begynne. Skoledagen var utrolig vanskelig. Flere av de gode vennene mine vet at jeg har det tungt, og dem kaster seg rundt meg og gir verdens beste klemmer mens de spør hvordan det går med meg. Jeg har kommet ut av tellingen om hvor mange ganger jeg gråt i dag, dessverre. Det frister lite å gå på skolen i morgen, men livet kan ikke stoppe opp av den grunn, andre ting går videre. Og etterhvert, vil ting bli lettere når det kommer til meg og Marius også. Nok en gang, tusen takk til alle dere som er så herlige mot meg.

Forresten, selv om dagene er tunge, har jeg også en glad'nyhet. En utrolig søt jente spurte meg i dag om de kunne  intervjue meg ang. bloggen. De skulle egentlig intervjue "Sørlandsgutten, Marcus Ek", som ligger på topplisten, men dessverre gikk ikke det. Dermed ville de ha meg! Noe jeg syns var utrolig koselig.

cimg8667
cimg8668

-HAR DU NOEN GØYE PLANER FOR DENNE UKA?

EDIT: dette innlegget var utrolig rotete, men klarer ikke tenke ordentlig.

Tusen takk alle sammen, og gratulerer Johnny!

Først og fremt, må jeg bare si tusen takk for at dere er så utrolig herlige. Dere er så snille og gode mot meg ang. alt som har skjedd i det siste. Folk jeg aldri har snakket med, eller noe, har kommet med utrolig rørende og støttende kommentarer. Jeg setter veldig pris på det, tusen takk. Dere er så herlige! Svarer på alle de støttende og fine kommentarene når jeg kommer hjem fra skolen i dag.

Men ja, livet går videre! Og i dag har Johnny bursdag. Han er en utrolig herlig og snill gutt, så gratulerer så mye med dagen. Du er herlig. Egentlig har jeg fotballtrening i dag, men jeg vet dessverre ikke om jeg orker. Selv om jeg burde, siden jeg ikke var på den sist uke. For se hva jeg orker og makter, dagene er ikke helt topp. Men nok en gang, gratulerer så mye med dagen Johnny!

cimg8661
Meg og Johnny på marran i dag, trøtte og fine.

Jeg trenger en god og varm klem

Man vet ikke hva man har, før man har mistet det. Er det ikke det dem sier?

Åh, beklager at jeg sipper så utrolig mye. Jeg trenger bare en god og varm klem. Egentlig burde jeg vært ute av huset og sammen med en gjeng venner for å tenke på noe annet, for dette er virkelig ikke lett. I stedenfor gjør jeg det verste jeg kan gjøre; sitter hjemme alene, hører på den tristeste musikken jeg kommer over på  youtube og hylgriner. Heldigvis har jeg fått i meg noe mat for dagen, og det var virkelig godt! Som jeg nevte i innlegget under, skulle vi ha skalldyr. Nå vurderer jeg å ta kvelden, men først vil jeg ta en lang varm dusj. Ha en fin kveld alle sammen, og ønsk meg lykke til på skolen i morgen. Jeg gruer meg veldig.

cimg8664

Unnskyld, men jeg må bare slenge inn en sippesang nå som jeg først er i gang. Og fy søren jeg skal love dere at tårene kom når jeg hørte på den. Men, ting ordner seg etterhvert. Det er tungt i begynnelsen, men det finnes dessverre ingen annen medisin enn å ta en dag om gangen.

La oss begynne hverdagene med et smil

Jeg har en vanskelig uke i vente, og det kommer til å bli rart uten Marius. Fra den dag i dag må jeg stå på egne ben, men heldigvis har jeg noen herlige venner som jeg vet er der for meg. Jeg for heller prøve å tenke på alt det fine jeg og Marius hadde, og heller begynne dagene med et smil. Det hjelper ikke å dele med hele nettbystatusen at "livet suger", for dette vil jeg klare. Dermed skal jeg prøve å ta dag for dag, og slik det ser ut nå, har jeg et rom å rydde. Senere i kveld skal vi ha familiebesøk å spise skalldyr. Gleder meg veldig, selv om magen ikke er så sulten.

cimg7875
Deler litt søsken'kjærlighet med dere.

1 år, 10 mnd, 1 uke og 2 dager. Du var den beste.

Hodet mitt er tomt, og jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive, annet enn at livet begynner på nytt fra og med nå.

Det er noen tunge dager som går meg i møte.Og livet uten deg vil bli rart, og ikke minst uvant. Men det var nok best slik vi ble enige om. Selv om det ikke var lett å komme frem til. Men vi vil nok ha det mye bedre som venner. Du er en fantastisk gutt, Marius, og jeg vil aldri glemme deg. Vi har utrolig mange fine minner sammen, og jeg håper virkelig vi klarer å være venner. Det er så rart å ikke være jenta de lenger, selv om det ikke helt har gått opp for meg. Gruer meg virkelig til den dagen kommer, når jeg skjønner at du ikke lenger er gutten min, og det er for sent å snu. Men tusen takk for alt det fine vi hadde sammen, jeg kommer aldri til å glemme deg uansett om du føler det eller ei.

eventyrtt

-HVIS DU HAR HATT KJÆRESTE; HVA ER DET LENGSTE FORHOLDET DU HAR HATT?

Min lørdag og mine planer

Hei igjen alle sammen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Dorthea, og har Marius på besøk. Han skal sove her i natt, og jeg gleder meg veldig. Det er lenge siden han har overnattet hos meg nå, så det blir koselig. Uheldigvis glemte han filmen vi hadde planer om å se, men vi finner nok en annen. I tillegg er det lørdag i dag, og dvs. lørdagsgodt og brus! Dagen i dag blir skikkelig kosekveld med andre ord. Det skal bli utrolig deilig, for jeg tror jeg fikk nok i går.

cimg8669
Sjekk den kule buksa jeg låner av Dorthea, digger den.

-HVA SKAL DU I DAG? Ha en fin lørdagkveld alle sammen.

Bilder fra jentekvelden i går, haha, ler.

God moren alle sammen!

Jentekvelden i går var utrolig koselig, og det passet egentlig fint at vi ikke var så veldig mange, selv om det var synd de siste jentene ikke kunne komme. Vi sang sing star, spiste litt for mye godteri og hørte på masse musikk. Jeg og Viktoria sov over hos Dorthea, men aner virkelig ikke når vi tok kvelden. Vi fikk hvertfall kastes oss ned i 1.20-seng alle sammen, og sloss om plassen. I dag til morningen, var Dorthea vekk, og senga var overfylt av katter sammen med meg og Viktoria.

cimg8571
cimg8573
cimg8575
cimg8578
cimg8579
cimg8583
cimg8589
cimg8592
cimg8608
cimg8612
cimg8616
cimg8642
cimg8644
cimg8657
cimg8656
cimg8637

-HVORDAN VAR DIN FREDAGSKVELD?
kommer fler bilder straks, skal bare spise.

Jentekveld med gulla hele natten lang

cimg8566
Viktoria og meg, klar for kvelden.

Hei alle sammen! I kveld skal jeg sove hos Dorthea, en utrolig god venninne av meg. Det samme skal Viktoria, en herlig jente! I tillegg er det noen andre herlige jenter her også. Jeg oppdaterer mer i morgen når jeg kommer hjem. Har selvfølgelig kameraet mitt med, så bilder blir det! Gleder meg utrolig mye til i kvelden er kommet i gang. 

-HVA SKAL DU I KVELD?

Jeg fant noen fotogene bilder av meg selv

1093423695447550464395550446930836908307n
1093423695446050464395550446930815971641n k

Hei alle sammen! Først; sjekk klokka, den er snart to, og jeg skal opp om tre timer til. Uff, jeg har jobbet med engelsk prosjekt helt til nå, og gleder meg utrolig mye til å hoppe under dyna. Først ville jeg bare vise disse sjarmerende bildene av meg fra sist lørdag med nisselue, haha. Syns de var litt søte. På det nederste bilde er Christina med, nydelig jente jeg ble litt kjent med den helgen!

Regine Stokke, i dag fant du roen. Hvil i fred.

I dag var din tid omme, og vår kjære Regine sovnet inn litt over 14.00 i dag. Du virket som et sterkt menneske, og en glad jente som har hatt mye glede gjennom livet. Jeg hadde et håp, og en tro på at du ville klare deg igjennom det her. Noe jeg er sikker på veldig mange andre også hadde, men dessverre, ble det ikke sånn. Du var et stort forbilde for mange. Jeg, og garantert fler, syns det var utrolig tøft av deg å dele historien din på blogg.no slik du gjorde. Det satt spor i oss alle, og du vil alltid bli husket som den positive jenta du virket å være. Jeg håper du har det fint der du er nå, og jeg sender varm omtanke til dine nærmeste. Hvil i fred, Regine Stokke.

13275871259858707119
Les bloggen til denne sterke jenta, trykk her.

Over til noe helt annet, som virkelig ikke har noe med dette å gjøre. Jeg skammer meg veldig over at jeg ikke har postet videobloggen som inneholder svarene på spm.runden min. Men det kommer til kvelden/morgen tidlig. Akkurat nå feirer jeg og fler i familien min bursdagen til min kjære mor, og det hun fikk av meg var spikermatten. Den ble hun utrolig glad for, noe jeg syns var veldig positivt.

- LESTE DU BLOGGEN TIL REGINE STOKKE?

Dagens outfit og dagen fremover

cimg8561

Hei alle sammen! I dag er det onsdag, og dvs. for min del, at jeg kan hive på meg noe annet enn kokketøyet, dermed får dere dagens outfit som jeg tvingte Jannike til å knipse av meg. Buksen er fra bik bok, t-shorten er fra gina, genseren er fra h&m, skoene er fra bianco og øredobbene er fra h&m.

Senere i dag skal jeg til en god kompis av meg, Torjus. Der regner jeg også med at kjæresten min er, gleder meg veldig. Skal bare være der i et par timer, før jeg skal hjem å lage bursdagkake til mamma. I tillegg skal jeg svare på spørsmålene fra dere i dag. Har fått inn mange spørsmål av dere, så det kan bli spennende.

Ikke tro jeg har glemt dere kjære lesere,

men jeg kommer med svar på spørsmålsrunden i morgen i steden for. Jeg er virkelig lei for det, siden jeg hadde planlagt det så bra å gjøre det i dag. Men dagen i dag har vært alt annet enn bra. Jeg har vært utrolig sliten og slapp i hele dag, dermed tar jeg det heller i morgen når jeg har fått mine timer med søvn. Noe jeg tror alle skolevennene mine kan skrive under på, inkl. lærere.

Dermed kan dere i noen få timer til, spør om spørsmål. Og gjerne bare spør på kommentarfeltet i dette innlegget. Svarer med videoblogg så fort jeg kommer hjem fra skolen i morgen!

cimg8562

- FLERE DER UTE SOM HAR FÅTT JULEKALENDER I DAG?
Stefaren min mener jeg er alt for stor for sånt, men jeg vil virkelig ha sjokolade.
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits