FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Tips !

bruk bilbelte, noen er glad i deg

Er du en av dem som setter deg inn i bilen med en gjeng tøffe gutter, uten å kanskje ta på belte? Eller en av dem som "bare" skal ned på butikken, og dermed dropper belte? Om kjøreren er en flink kjører eller ei, spiller ingen rolle. Det kan fortsatt være en som kjører på rødt lys, en kjører som kjører i beruset tilstand, eller noen som rett og slett er farlig for trafikken. Et menneskeliv går gjennomsnittlig tapt hver uke på grunn av manglende bilbeltebruk og 1 av 2 som dør i trafikkulykker på norske veier bruker ikke bilbelte.

Ha respekt for trafikken, og bruk bilbelte - for noen er faktisk glad i deg. Det er ikke tøft å være død og det er heller ikke tøft å kjøre i 120 i en 60 sone uten belte, så tenk deg om to ganger før du tar noen sjanser i trafikken.

Her er en liten film som bestevenninnen min linket meg for en stund siden. Jeg advarer mot blod og sterke scener på forhånd. Dermed kanskje dette kan være en oppvekker fler burde få med seg. Jeg sier det igjen; bruk bilbelte, se deg om før du går over veien og ikke minst, hold fartsgrensen.

.


JEG VIL HØRE DIN MENING, OM HVA DU SYNS OM DET HER.
ER DU EN AV DEM, SOM IKKE ER FLINK NOK TIL Å BRUKE BELTE. F.EKS?

Vil du ha høyere forbrenning?

Da burde du kanskje prøve dette!
Leste i går på et nettsted at hvis du drikker 2-3 kopper med Green tea daglig i ca.2 uker vil du merke at forbrenningen din øker. Selvfølgelig må du drikke den ren, dvs. uten sukker. Bruk da i tilfelle suketter. Leste om andre som hadde prøvd dette, og hun ene hadde gått ned 2 kg på

et par små uker. Green tea kan kjøpes i dagligvare butikker, og den finnes med forskjellige smaker. Annbefaler den med eple smak, selv så sitter jeg og Marius å drikker med sitron nå, funker den og. Selvom det ikke akkurat er det beste.

I tilegg må du jo selvfølgelig spise sunt også. Hjelper ikke å være flittig med tee drikkingen, men bare spise sjokolade. Da funker det jo ikke. Det er heller ingen bivirkninger.

Green tea kan kjøpes som tabeletter også. Smaker akkurat som teen, men er bare på tabeletter og den øker også forbrenningen. Vet dessverre ikke om det er noen bivirkninger, men vil ikke tro det. Ut i fra at det er det samme.

greenteagreentealeavesFå drømmevippene på 1, 2, 3!

Har du alltid drømt om øyenvipper som kan tiltrekke han kjekke typen på den andre siden av kafeen ? på et blunk? Ingen grunn til panikk; vårt lille minikurs kan hjelpe deg et steg eller to nærmere drømmen.

 1. Uansett hvor trøtt du er, er det en dødssynd å gå til sengs med maskaraen på. Det kan føre til at øyenvippene brekker, eller til og med faller av. Bruk en mild øyemakeup-fjerner som rengjør uten å gni. En kjølende øyekrem reduserer faren for irritasjon.

 2. Et lite knippe falske vipper (3-4 stk.) i øynenes ytterkant kan skape en spennende effekt. Klipp de falske vippene en tanke ujevnt før du tar dem på, påfør maskara og?simsalabim!

 3. ?Fluebensvipper? kan unngås ved å påføre maskaraen under øyet kun på selve vipperoten.

 4. Prøv å farge vippene for å se våken ut til enhver tid. Er du allergisk, bør du unngå mørkeblått.

 5. Maskara holder seg lenger i kjøleskapet. Kast den når den er blitt klumpete; gammel maskara er ikke bare lite attraktivt, men også usunt.

 6. Eyeliner gjør at vippene dine virker tykkere. Bruk en mørk øyenskygge for et mykere uttrykk og påfør den med en kortklippet vid og rett børste. Øyenskyggen skal sitte der hvor vippene begynner.

 7. Lån aldri maskaraen din ut til andre ? infeksjonsfaren er høyst reell. Skulle du få en øyeinfeksjon må du unngå all sminke i dette området til infeksjonen forsvinner.

 8. Påfør maskaraen i flere lag, men vær rask. Ellers kan maskaraen bli tykk, hard og klumpete.

 9. Vippetangen var en klassiker til og med da Brigitte Bardot var ung. Krøll før du tar på deg sminke. Da vil folk garantert sperre øynene opp!

 10. Påfør maskaraen med sikksakk-bevegelser for en slående effekt. Eller hvorfor ikke bruke en annen farge på tuppene ? turkis eller kobber pleier å slå an.

  bilde668

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits