FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Vidioer.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2! -videoblogg

Her folkens:

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! -videoblogg

Hei alle sammen! I dag har jeg svart på alle spørsmålene dere stilte meg! Det var utrolig mye, mye mer enn hva jeg hadde forventet. Så det ble to filmer, her kommer hvertfall del 1. Jeg beklager at det er litt surring og mumling, men filmer med webcamen på datamaskinen og den er ikke av beste kvalitet! Del 2 kommer siden.Sorry hvis jeg ser litt lei ut, men spilte den inn tidlig på morgen. -Legg igjen kommentar ?

VIDEO'BLOGG, hahaha
Hahaha, dette var det jeg og Sara gjorde i går. Sa vi skulle lage video til bloggen. Kommenter da?

Akkurat nå holder vi på å bake brownies, satt den akkurat i ovnen. Hadde planer om å se på gossip girl også. Senere i dag skal Sara hjem, vil ikke det. Helgen har gått skikkelig fort, og hun skal hjem om et par timer. Når Sara har gått blir jeg værende hjemme å se på tv og kose meg med dataen min. Dette har vært en toppers helg!

VIDEO'SANG. THOMAS SYNGER. YOUTUBE'KJENDIS

Thomas Hansen kjente som shjallas på youtube synger,
også min kjære bestevenn.Han er utrolig flink. Stå på (y)

Fritidsproblemer? :-pNeida, Jane er bare morsom <3

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits